Jobb volt a Pécs a Paksnál

 
 

Jobb volt a Pécs a Paksnál

 
 
 

Jobb volt a Pécs a Paksnál

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Idei első hazai felkészülési mérkőzését játszotta a PMFC-MATIAS csapata. A vezetést az első félidő 24. percében szerezték meg Wittrédi révén. A középpályás ellen követtek el szabálytalanságot a tizenhatos előterében, a megítélt pontrúgást a sértett végezte el, ám hiába nyújtózkodott a labdáért Csernyánszki, csak belepiszkálni tudott. A fordulás után büntetőből növelte előnyét a Pécs, amit Koller a 62. percben magabiztosan a jobb alsó sarokba lőtt. Közvetlenül a lefújást megelőzően Barczi bombájával szépítettek a vendégek. A PMFC-MATIAS a második félidőben több szép támadást is vezetett, jobb helyzetkihasználással nagyobb arányú győzelmet is arathatott volna - tudósít a pmfc.hu.

A mérkőzés főbb momentumai:

1. perc: A mieink piros-feketében, míg a paksi játékosok tiszta zöldben játszanak. A felkészülési mérkőzést Harsányi és Márkvárt indították útjára.

8. perc: Wittrédi remekül ugratta ki a védők közül kilépő Márkvártot, aki eltolta a labdát Csernyásznki mellett, de nagyon éles szögből csak a kapufa tövét tudta eltalálni.

15. perc: Szatmári és Nagy gyönyörűen kényszerítőzött a tizenhatosan belül és bár a paksi védők próbáltak felszabadítani, Bratic így is lövőhelyzetbe került, de 18 méteres bombáját szögletre mentette Nyári.

24. perc: Wittrédi ellen követtek el szabálytalanságot a tizenhatos előterében, a megítélt pontrúgást a sértett végezte el. Hiába nyújtózkodott a labdáért Csernyánszki, csak belepiszkálni tudott, 1-0.

33. perc: Heffler Tibor remekül ívelt az ötös jobb oldali sarkánál álló Simon elé, aki egy átvétel után azonnal lőtt, de Gőcze belevetődött a labdába. Hatalmas védés volt a nemrég igazolt hálóőrünktől.

36. perc: Egy bal oldali bedobás után Harsányi elé került a labda, aki 19 méterről kissé oldalról bal külsővel lőtt kapura, lövése pár centivel elkerülte a vendégek bal kapufáját.

2. félidő

47. perc: Beke ugratta ki a Nyári mellett kilépő Ráczot, aki lefutotta védőjét, majd jó helyzetből ballal mellé emelt.

48. perc: Ezúttal Kővári tálalt Rácz elé, aki hagyta, hogy lepattanjon a labda, majd kapásból, 12 méterről a jobb oldali kapufa tövét találta telibe.

60. perc: Csere a mieinknél. Balogh Béla helyére Lantos Levente csapatkapitányunk érkezett.

62. perc: Büntetőhöz jutottunk, amit Koller magabiztosan lőtt a jobb alsó sarokba, 2-0.

67. perc: Ismét a büntetőpontra mutat Botló játékvezető. Most Nyári buktatta Bekét a tizenhatoson belül, azonban a tizenegyest Rácz csúnyán kapu fölé lőtte.

75. perc: Bal oldalon futott el Uzoma, majd a második hullámban érkező Kővári elé gurított. A fiatal középpályásunk azonban Csernyánszkiba lőtt.

83. perc: Heffler Norbert bal oldalról adott keresztbe, az ötös sarkán érkező Könyves fejese a jobb oldali kapufánkon csattant.

90. perc: Egy keresztbe ívelt labdát Uzoma rossz helyre fejelt, Barczi begyűjtötte és egy átvétel után a hosszú felsőbe bombázta a labdát, 2-1.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.