Keddi tutitár

Spanyolajkú diadalok!

Már a legjobb nyolc közé jutás a tét a törökországi U20-as vébén...
 
 

Keddi tutitár

Spanyolajkú diadalok!

Már a legjobb nyolc közé jutás a tét a törökországi U20-as vébén...
 
 
 

Keddi tutitár

Spanyolajkú diadalok!

Már a legjobb nyolc közé jutás a tét a törökországi U20-as vébén...

Spanyolország-Mexikó 1! +2,5!

Nem várunk meglepetést... Bár már többször voltunk így, jelen esetben valamiért mégis kizárnak tartjuk a hispánok búcsúját...

Formaidőzítés. Kulcsmomentum egy hosszú tornán. És a spanyolok eddig totálisan csúcsra jártak, a 24-es mezőnyben egyedüliként száz százalékos teljesítményt nyújtottak a csoportkörben. Pedig azért nem volt egyszerű kvartett. Mert a franciákkal, Ghánával és az USA-val kellett megütköznie az ibériai alakulatnak.

Jeséék az amcsikkal kezdtek, és arattak sima győzelmet. Ezt követően az afrikaiak és a gallok ellen ugyan csak eggyel bizonyultak jobbnak, ám egyik találkozón sem forgott veszélyben a sikerük. Elnézve a játékukat, nem lepődnénk meg, ha a végelszámolásnál is kalkulálni kellene a hispánokkal.

Mexikó nagy várakozással tekintett a torna elé, aztán a közép-amerikaiak rendesen beragadtak a rajtnál. Két vereséggel nyitottak, kikaptak a görögöktől és Paraguay-tól is, így nem maradt más esélyük, mint össze-vissza verni Malit. Nos, Lunáék teljesítették is a küldetést, így három ponttal és +1-es gólaránnyal ha nem is könnyen, de továbbléptek a kvartettből.

Pontosan tudjuk, hogy az U20-as vébé már számtalan meglepetést hozott, ám ma bízunk a papírformában. Bár a szorzók mozgása némiképp esélyt ad Mexikónak, ennek ellenére a spanyolok sikerét várjuk. No és találatokat! Szerintünk összejön három gól!

Nigéria-Uruguay 2(x)!

A dél-amerikai alakulat lép tovább a legjobb nyolc közé!

Mindkét alakulat megnehezítette saját életét, ugyanis vereséggel kezdték a vébét. Nigéria a portugáloktól kapott ki (2-3), aztán jött két siker: Kubát simán, a koreaiakat neccesen verték a zöldek, így a 2. helyet magabiztosan szerezték meg a B-csoportban.

Uruguay a horvátokkal szemben maradt alul (0-1), ám a folytatásban már nem hibáztak Lopezék. Előbb Új-Zélandot, majd Üzbegisztánt fektették két vállra nagy magabiztossággal. Az európai alakulatot ugyan nem sikerült pontszámban beérniük, ám a második pozíciójuk nem forgott veszélyben.

Az afrikai alakulatoktól a szakemberek mindig várják a meglepetést, ám mi úgy látjuk: a dél-amerikaiak, ha nem is könnyedén, de kivívják a továbbjutást a negyeddöntőben. Némiképp érzelmi döntést hozunk, tehát hajrá uruk!!!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.