Vasárnapi tutitár

Skandináv hétzárás

Ma két másodosztályú meccset veséztünk ki. Lesz egy hazai, no meg egy vendég!
 
 

Vasárnapi tutitár

Skandináv hétzárás

Ma két másodosztályú meccset veséztünk ki. Lesz egy hazai, no meg egy vendég!
 
 
 

Vasárnapi tutitár

Skandináv hétzárás

Ma két másodosztályú meccset veséztünk ki. Lesz egy hazai, no meg egy vendég!

Assyriska-Varbergs 1!

Hazai sikert várunk a találkozótól, szerintünk akár kettővel is nyerhet a házigazda!

A 13. fordulóra hangolnak a csapatok a svéd második vonalban, és a választásunk ezúttal az egyik leghangulatosabb nevű alakulatra esett: Assyriska... Nem semmi elnevezés, egy kicsit utána is jártunk a dolognak. Szír emigránsok hozták létre a klubot 1974-ben Södertaljében, színük piros-sárga-fehér.

No, de azért essék szó az idei teljesítményükről is. A gárda jelenleg az 5. helyen áll 21 egységgel, ebből hazai környezetben 13-at szerzett. Otthon 4-1-1 a mérlege, a listavezetővel remizett (Örebrö 1-1), a Landskrona viszont porrá zúzta (0-3). Az elmúlt két hétben aztán csak rendezte a sorait a brigád: előbb otthon legyűrte a Jönköpinget, majd rangadót nyert a Sundsvall pályáján (2-4). A dobogóhoz nagyon közel került a társulat, mindössze két pont választja el az osztályozótól...

A vendégeknél meleg a pite, a 13., osztályozós helyen tanyáznak 13 ponttal. Idegenben 1-1-4-es statisztikát hoztak össze, az Ostersundsnál nyertek, a Hamamrbyval ikszeltek. Rengeget gól esik a meccseiken, eddig 11-szer jött az over opció! A formájuk nem az igaz, május közepe óta nem nyertek, és a lejátszott négy ütközetben csak két döntetlenre futotta erejükből. Ha így folytatják, ismét osztályváltásra kényszerülnek majd a szezon végén.

Bár eddig kétszer is pontot tudott csenni a Varbergs az Assyriska stadionjában, ezúttal szerintünk eredménytelen lesz a túra. A hazaiak nyernek, és nem tartjuk kizártnak, hogy esetleg kettő is lesz közte a végén!

Elverum-Fredrikstad 2!

Kilátástalan helyzetben van a hazai gárda, a vendégek meg vissza akarnak jutni az első ligába. Mi lesz ebből? Sima vendég!

A norvég másodosztályban is zajlik az élet, immár a 13. játéknapot rendezik a hétvégén. A házigazda rendesen bekezdett... Öt pont áll a neve mellett, otthon még nyeretlen (0-2-5, 7-16), és a formája is pocsék. Háromszor is odahaza meccselhetett, de egy iksz után kétszer megégett. Könnyen kiesés lesz ebből...

A Fredrikstad tavaly búcsúzott az élvonaltól, és eddig nem úgy néz ki, hogy vissza tud jutni a legjobbak közé. A 8. 19 ponttal, igaz, a rájátszást érő helyekhez nagyon közel van. Ám ahhoz, hogy az álom valóra váljon, javítania kellene idegenbeli mérlegén (2-0-4). Dolgoznak is az ügyön a fiúk, a legutóbbi öt bajnokiból négyet behúztak!

A sereghajtó nem támad fel ma, a vendégek elhozzák mindhárom egységet! Húzzuk be bátran a 2-est!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.