Magyar fiatalok nagy lehetősége

Újra ifjúsági tábort rendez Budapesten az AC Milan.
 
 

Magyar fiatalok nagy lehetősége

Újra ifjúsági tábort rendez Budapesten az AC Milan.
 
 
 

Magyar fiatalok nagy lehetősége

Újra ifjúsági tábort rendez Budapesten az AC Milan.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már kilencedik alkalommal rendezi meg az idén nyáron az AC Milan olasz labdarúgóklub magyarországi ifjúsági futballtáborát.

A július 1-5. között az Angyalföldi Sportközpontban sorra kerülő esemény szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a táborba 6-16 év közötti gyermekeket várnak, de a részvételt illetően nincsenek kiválasztási szempontok, igazolt és amatőr labdarúgók egyaránt jelentkezhetnek.

A rendezvény célja a lehető legjobban kombinálni a sportot, a tanulást és a kikapcsolódást, valamint lehetőséget biztosítani a résztvevő fiataloknak arra, hogy egy olyan különleges edzésprogramban vegyenek részt, amely sok tekintetben eltér a hazai gyakorlattól.

Olaszország és a világ egyik legsikeresebb futballklubjának tábora ugyanakkor nevelési program is, mert helyes életmodellt és pozitív magatartásformákat igyekszik mutatni a gyerekeknek.

Az AC Milan utánpótlásedzői a táborban kiválasztják majd a két legtehetségesebbnek tartott fiatalt, akiket meghívnak Milánóba. Az idén nyáron a klub a világ további harminc országában rendez ilyen tábort, a legügyesebbekből pedig összeállítanak egy csapatot, amelynek tagjai az egyesület egyik utánpótlásközpontjában játszhatnak egy mérkőzést, majd a San Siróban megnézhetik az AC Milan egyik bajnoki találkozóját.

A Milan Junior Campbe ide kattintva jelentkezhetnek az érdeklődők, a részvételi díj 59 ezer forint.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.