Sport Zoltán

A nap híre: Sousa izraeli kalandja

 
 

Sport Zoltán

A nap híre: Sousa izraeli kalandja

 
 
 

Sport Zoltán

A nap híre: Sousa izraeli kalandja

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu állandó szakértője, a magyar futball iszonyait és viszonyait egyaránt kiválóan ismerő Sport Zoltán új rovatot indított, amelynek címe: A nap híre. Ebben minden alkalommal az előző nap általa legérdekesebbnek ítélt hírét kommentálja.

Íme, a szerdai nap híre, miszerint a Videoton egykori edzője, Paulo Sousa lett az izraeli bajnok Maccabi Tel-Aviv vezetőedzője.

– Mindenki elégedett volt vele, Fehérváron élete végéig szóló szerződést akartak vele kötni. Bár a magyar futballtársadalom véleménye elég megosztott volt, a mérleg egyik serpenyőjében az Európa Liga-főtáblára jutás, a másikban pedig a góltalan, színtelen, szagtalan játék volt. Amikor távozott, nem erről szóltak a hírek, hanem New Yorkról, aztán fél évnek kellett eltelnie, hogy csapatot találjon. De nem értem, hogy akkor miért sietett? Lesz munkája bőven, hiszen egy olyan együttest vett át, amely 13 pontos előnnyel nyerte meg hazája bajnokságát. Szerintem Magyarországon nem tudott akkorát alkotni, kíváncsian várom, hogy egy topcsapattal oda tud-e kerülni a Bajnokok Ligája, vagy az Európa Liga főtáblájára – kommentálta a hírt Sport Zoltán.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.