Eger

Nem csábító az NB III

Albert Ádám, Horváth Zoltán, Németh Norbert, Zvara Dávid és Koós Gábor is szeretne megragadni az élvonalban.
 
 

Eger

Nem csábító az NB III

Albert Ádám, Horváth Zoltán, Németh Norbert, Zvara Dávid és Koós Gábor is szeretne megragadni az élvonalban.
 
 
 

Eger

Nem csábító az NB III

Albert Ádám, Horváth Zoltán, Németh Norbert, Zvara Dávid és Koós Gábor is szeretne megragadni az élvonalban.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kiesett az élvonalból, ráadásul a másodosztályra sem kapott licencet a tulajdonosváltáson is átesett Egri FC, amely így jövőre csak az NB III-ban indulhat. Bár a hírek szerint az új tulajdonos, Kósa Sándor korrekt feltételeket ígér, a labdarúgók zömének nem biztos, hogy van kedve a harmadosztályban futballozni. A Rangadó.hu ennek kapcsán érdeklődött öt hevesi labdarúgónál. Albert Ádám, Horváth Zoltán, Németh Norbert, Zvara Dávid és Koós Gábor véleménye is egybehangzó: nem akarják lejjebb adni a szintet, és lehetőség szerint maradnának az első osztályban.

Albert Ádám: – Elsősorban mindenképpen szeretnék NB I-ben maradni. Sajnos az Eger három hónapos vezeklése miatt nehezebb dolgom van, mintha egy sikeres bajnokságot zártam volna. Folyamatosan beszélek a menedzseremmel, amint arra lehetőségem van, megyek egy élvonalbeli klubhoz. A másodosztály csak a legvégső esetben jönne szóba.

Horváth Zoltán: – Az én elképzeléseim azok, hogy NB I-ben folytatom. Van is érdeklődés, de konkrétumot még nem szeretnék mondani, sok minden lehetséges. Nagyon szeretnék a legmagasabb osztályban futballozni.

Németh Norbert: – Egy kicsit még korai azt firtatni, hol fogom folytatni a pályafutásomat. Először az Eger vezetőivel kell tárgyalnunk, és megbeszélni, hogy is legyen jó mindkettőnknek. Először ezt kell tisztázni, utána jöhet a csapatkeresés. Szerencésre vannak megkeresések, remélem, sikerül továbbra is az NB I-ben játszanom! Meglátjuk, mit hoz a jövő, most egyelőre pihenek.

Zvara Dávid: – Szeretnék váltani. Kedden volt is egy beszélgetésem a vezetőséggel, mondták, hogy ők nyitottak mindenre. Ha van lehetőségem, akkor távozhatok, ugyanakkor szeretnének megtartani, hiszen nem titkolt célja a csapatnak, hogy a fiatalokra építve megnyerje az NB III-at. Vannak viszont lehetőségeim az NB I-ből is, és szeretnék megragadni, úgyhogy az a célom, hogy a legmagasabb szinten futballozzak.

Koós Gábor: – Június végén jár le a kétéves szerződésem Egerben. A folytatásról még fogunk beszélgetni a vezetőkkel, leülünk az új tulajdonossal, hogy mik a tervei. Olyan információim vannak, hogy az új vezető céljai pozitívak, tehát csábító lehet az NB III, de számomra nem az. Szerencsére első- és másodosztályból is vannak ajánlataim.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.