Paks

Felemás visszatérés

November után múlt hétvégén lépett ismét pályára Bori Gábor, aki nem örül Szivics távozásának.
 
 

Paks

Felemás visszatérés

November után múlt hétvégén lépett ismét pályára Bori Gábor, aki nem örül Szivics távozásának.
 
 
 

Paks

Felemás visszatérés

November után múlt hétvégén lépett ismét pályára Bori Gábor, aki nem örül Szivics távozásának.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Múlt pénteken a Kecskemét csapatát fogadta az MVM Paks az OTP Bank Liga zárófordulójában. A mérkőzést a vendégek nyerték 1-0-ra, de volt a hazaiaknál egy olyan labdarúgó, akit elsősorban nem az eredmény érdekelt ezen a meccsen... Féléves kihagyás után lépett pályára Bori Gábor, aki egy novemberi bajnokin szenvedett oldalszalag-szakadást.

– Jó volt újra játszani, és szerencsére az idő is nekem kedvezett, hiszen ha nagyon meleg lett volna, akkor valószínűleg nem bírtam volna sokáig – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére a 29 éves középpályás. – Jól éreztem magam a pályán, ha az utolsó hibám, egy labdavesztés nem lett volna, akkor azt mondom, tényleg nagyszerűen sikerült a visszatérésem. Úgy éreztem belülről, hogy jók voltak az átadásaim, sokat is passzoltam, és a többiek is bevettek a játékba. Nyilvánvalóan fél év kihagyás után ez nem volt olyan egyszerű, de örülök, hogy újra a pályán lehettem.

– Éppen volt csapata, a Kecskemét ellen tért vissza, igaz, vereség lett a vége. Hogyan értékeli a találkozót?

– A meccsről annyit tudok mondani, hogy az egész szezonunkra ez volt jellemző. Próbáltunk futballozni, úgy érzem, hogy a középpályán jól is játszottunk, mentek a passzok. Elől viszont nem bírtunk gólt rúgni, hátul pedig megkaptuk a szokásos találatot, ami sajnos ebben a bajnokságban végig kísért minket. A helyzeteink, lehetőségeink megvoltak döntetlennél, és hátrányban is, de nem tudtunk élni velük. Azt gondolom, hogy ezt a szezont gyorsan el kell felejtenünk. Nyilván nekem ez az egy meccsem volt, de a többieknek ezt tudnám javasolni. Tegyük túl magunkat ezen a gyenge szezonon, és a nyártól újult erővel kell neki állni dolgozni.

– Pénteken még játszott, hétfőn viszont újabb műtéten esett át...

– Hétfőn kiműtötték a lábamból a csavarokat, ezért ismét egy két-háromhetes pihenő vár rám. De pont azért csináltuk így a doki segítségével, hogy amire elkezdődik a felkészülés, arra teljesen rendben legyek.

– Mit szól Tomiszlav Szivics távozásához?

– Mivel mi jóban voltunk, és ismertük egymást régóta, ezért nem mondom, hogy meglepett a döntése. Nyilván jó szerződést ajánlott neki a Diósgyőr, mondta is, hogy neki ez egy nagy kihívást jelent. Nem örülök a távozásának, de sok sikert kívánok, egy erős csapatot irányíthat, ami neki való feladat.

– Mivel tölti párhetes szabadidejét?

– Hétfőn értem haza Székesfehérvárról, most itthon vagyok Szombathelyen, lábadozok. Itthon tervezem a pihenést. Június 24-én, hétfőn kell jelentkeznünk az első edzésre, habár ugye még nem tudjuk, hogy ki lesz az edző.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.