Keddi tutitár

Egy barátságos, egy tétmeccs...

Európában barátkozunk, Ázsiában ölre megyünk!
 
 

Keddi tutitár

Egy barátságos, egy tétmeccs...

Európában barátkozunk, Ázsiában ölre megyünk!
 
 
 

Keddi tutitár

Egy barátságos, egy tétmeccs...

Európában barátkozunk, Ázsiában ölre megyünk!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Románia-Trinidad és Tobago +2,5!

Bár a román futball is mély válságban van, azért ezt a felkészülési meccset behúzzák keleti szomszédaink. Várunk három találatot is!

A románok nem szerepelnek jól a vébé-selejtezőn, jelenleg mindössze a 3. helyen tanyáznak, legutóbbi tétmeccsükön például egy négyest kaptak Hollandiában. A barátságos találkozókon vegyesen teljesítettek a sárgák: verték a kengurukat, a belgákat, viszont nagyon kikaptak a lengyelektől. Victor Piturca a fiatalítás mellett döntött, és a folyamat azért türelmet igényel a szurkolóktól.

Trinidad és Tobago egy Peru elleni vereséggel kezdte a 2013-as esztendőt, és bizony előtte sem brillíroztak a fiúk. A Karibi bajnokságon is csak estek-keltek, kikaptak Antigua és Barbudától és Kubától is, szóval, túl sok jóra nem számítunk a trinidadi legényektől.

A meccstől leginkább gólokat várunk, három simán összejöhet 1,6-ért. Nos és azért a románok csak nem égnek le megint...

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Libanon-Dél-Korea 2! +2,5!

Az ázsiai selejtezők is zajlanak, és a koreaiak akár be is biztosíthatják a vébé-részvételüket.

Bevalljuk férfiasan, a libanoni futballról kevés információval rendelkezünk, annyi azonban bizonyos, hogy a 2014-es vébén sem lesz módunk látni a srácokat. Mert jelenleg az A-csoportban az utolsó helyen áll Libanon, 6 meccsen 4 pontot hozott össze. És a gólaránya! 2-7! Tehát 6 ütközetben mindössze kétszer voltak eredményesek Antarék. Minden egységüket otthon szerezték (1-1-1), egyedül Iránt verték. AZ idén Üzbegisztánban már kikaptak (1-0), viszont Thaiföldet elverték. Összességében gyengécske együttesről beszélünk, amely nem tud beleszólni az ázsiai nagycsapatok küzdelmeibe.

Dél-Korea kicsit nehéz helyzetbe hozta magát azzal, hogy kikapott Iránban, hiszen így még kell egy kicsit izgulniuk a piros-kékeknek. A társulat jelenleg a 2. pozíciót foglalja el csoportjában, 5 mérkőzésen 10 pontot zsebeltek be. Idegenben 1-1-1-es sort hoztak össze, fölényesen nyertek Qutarban, ikszeltek a nagy rivális üzbégeknél, és ugye becsúszott az iráni vereség... Odahaza viszont nem ismer kegyelmet Sonék, mindkét meccsüket behúzták.

Európai ellenfelekkel is találkozott Korea, az idén nagyon kikaptak a horvátoktól. A legutóbbi fellépésén viszont sikert arattak a srácok, 2-1-re verték vébé-selejtezőn Quatart.

Eddig háromszor ütköztek meg a felek, kétszer Korea, egyszer Libanon győzött. Viszont mindhárom alkalommal jött a +2,5-ös opció! Libanon elvétve rúg gólt, ám ma megszakadhat a rossz sorozat. Dél-Korea pedig azért összekapja magát, és beelőzi az üzbégeket!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.