Hétfői tutitár

Gólos hétkezdés

Észak felé vesszük az irányt, és egy bajnoki, valamint egy barátságos találkozón vadászunk találatokra...
 
 

Hétfői tutitár

Gólos hétkezdés

Észak felé vesszük az irányt, és egy bajnoki, valamint egy barátságos találkozón vadászunk találatokra...
 
 
 

Hétfői tutitár

Gólos hétkezdés

Észak felé vesszük az irányt, és egy bajnoki, valamint egy barátságos találkozón vadászunk találatokra...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Jönköping Sodra-Falkenbergs Mindkét fél betalál: IGEN!

Hagyományosan "gólváltós" meccseket vívott egymással a két együttes. Ma sem tesznek kivételt!

A hazaiak a középmezőnyben tanyáznak, 9 meccsen 11 pontig jutva, otthon 1-2-1-es sort produkálva. Ami érdekes, hogy a legutóbbi két hazai fellépésén 0-0-át játszott. A formája szeszélyes, hiszen az elmúlt hetekben mindenféle kimenetelt produkáltak. Hétfőn a Hammarbyt meglepte a Södra (0-1), de kellett is a három pont, ugyanis a tabella alsó harmadába sodródott a társulat. Még egy fontos momentum: a Jönköping az első öt meccsén hozta a +2,5-öt, utána viszont 4 csatában a -1,5 jött! (Két 0-0, két 1-0). Szerintünk visszatárnak a gólos útra a fiúk...

A Falkenbergs az előkelő 2. helyen áll 20 ponttal, 9 fellépése közül csak egyet bukott el 8Assyriska 4-1). Idegenben sem rossz a brigád, 2-1-1-es mérleget hozott össze. A társulat nincs rossz passzban, legutóbb a GAIS-t végezték ki Skoldék (4-1). Az alakulat tavaly még a kiesés elkerüléséért küzdött, idén viszont olybá tűnik, hogy komolyabb célokat is képes megvalósítani.

A két együttes jól ismeri egymást, és elnézve a statisztikájukat, szinte mindig gólváltós meccseket produkáltak eddig. És ma sem lesz ez másként, hiszen a Jönköping végre visszanyeri régi arcát, a Falkenbergs viszont mindenhol jó legalább egy találatra. Húzzuk be a mindkét fél betalál, no és a +2,5-ös opciót!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Svédország-Macedónia +2,5!

Az elmúlt két mérkőzésén egyik csapat sem rúgott gólt... Ebből indulunk ki! Pontosabban abból, hogy minden sorozat megszakad egyszer!

Barátságos meccsre mindig lutri fogadni, ám azért a szükség nagy úr, így kénytelenek vagyunk ezúttal ilyen ütközetre kell néhány magvas gondolatot találni. A skandinávok az osztrákok elleni pénteki vébé-selejtezőre hangolnak, amelyen nyerniük kell, ha a csoport élén álló németek nyomába akarnak szegődni. Otthon eddig verték a kazahokat, viszont nem bírtak az írekkel. Egy barátságos meccset játszottak legutóbb, a találkozó 0-0-ás döntetlennel zárult a szlovákok ellen. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az íreknek sem sikerült betalálniuk a sárga-kékeknek, akkor az már elég durván hangzik...

A macedónok két zakó után lépnek pályára: a belgák oda-vissza verték a pirosakat. Ibraimiék az A-csoportban szerepelnek, de esélyük sincs a 2. hely megszerzésére - igaz, ez már a sorsoláskor eldőlt, hiszen olyan válogatottakkal kerültek össze, mint például Horvátország, Belgium, vagy éppen Szerbia. A gárda inkább otthon veszélyes, legyűrte a szerbeket, a dánokat és a szlovéneket is a közelmúltban.

Az a határozott elképzelésünk, hogy ez a felkészülési mérkőzés kevésbé a védekezésről szól majd. A találkozó toronymagas esélyesei a svédek, akik minden bizonnyal nyernek is. Ugyanakkor a gólos opció jobban fizet! Az 1,67-es szorzó mindenképpen csábító a +2.5-ös opcióra. E két gárda 180 perce nem rúgott gólt... Ma megtörik a jég!!!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.