Pénteki tutitár

Pontos vendégek...

Ma két vendégesélyre hívjuk fel olvasóink figyelmét...
 
 

Pénteki tutitár

Pontos vendégek...

Ma két vendégesélyre hívjuk fel olvasóink figyelmét...
 
 
 

Pénteki tutitár

Pontos vendégek...

Ma két vendégesélyre hívjuk fel olvasóink figyelmét...

Östers-Göteborg 2!

Nagy bajban van az újonc, és nehezen tudjuk elképzelni, hogy épp a friss kupagyőztes ellen kezdi meg a kilábalást a hullámvölgyből...

Az Östers az újoncokra jellemző lendülettel vágott neki a pontvadászatnak: négy mérkőzésen veretlen maradt, és bezsebelt 8 egységet. Aztán viszont hatszor kikapott - így nem is csoda, hogy immár kieső helyről várják a folytatást. Otthon sem megy a srácoknak, 1-1-3 a soruk, csak a Hackent verték, de az még a szezon elején történt. Legutóbbi három hazai fellépésük kudarccal végződött. Az Östers honlapját böngészve annyit sikerült kiderítenünk, hogy a társulat a borzalmas széria ellenére egyelőre nem váltott edzőt...

Ami az ellenfelet illeti: nos, a kék-fehérek régi fényükben csillognak, a kupát behúzták (11-esekkel a Djurgarden ellen), és a bajnokságban is jól tolják. A 2. helyen állnak 21 ponttal, 2-2-1-es idegenbeli sorral (csak az AIK-nál kaptak ki). A formájuk biztató, két hazai sikert követően a Gelfe vendégeként szereztek pontot Hysenék. A támadó egyébként remek passzban van, 5 találatot és két asszisztot jegyez!

Az egymás elleni mérleg nyomasztó Göterborg-fölényt mutat (1-8-8), egyetles sikerét az Östers 1997-ben aratta! Ma sem nyer a házigazda, sőt, jó eséllyel pont nélkül marad a lelkes újonc. Húzzuk be a 2-est!

Paks-Kecskemét 2(x)!

Nincs tétje a mérkőzésnek, a hazaiak vezérüket veszítették, a vendégeket masszívabbnak érezzük. Nem kap ki a Kecsó!

Két középcsapat feszül egymásnak ma délután az Atomvárosban. A hazaiak csalódást keltően szerepeltek az idén, mindössze a 12. helyről várják a zárófordulót. 35 pontjuk van, egy sikerrel előzhetnek ugyan, viszont ha a Pécs győzne mögöttük, akkor még egy pozíciót rontanának helyzetükön.

A tolnai alakulat otthon gyengélkedett, 3-5-6-os mérleget hozott össze (csak a Siófokot, a Lombardot és a DVTK-z verték). A formájuk gyenge, négy zakón vannak túl. Ráadásul Tomiszlav Szivics aláírt a Diősgyőrhöz kedden, így a tréner most búcsúzik együttesétől. Több játékost is csábítanak a klubtól (Szabó, Fiola), szóval, úgy tűnik, kicsit széthullóban van a Paks...

A Horváth Ferenc vezette Kecskemét egészen jó tavaszt produkált, mondjuk ezt annak ellenére, hogy a két legutóbbi bajnokiján kikaptak a lila-fehérek (DVTK idegenben, Vidi otthon). Vaskóék azonban így is a 8. helyen tanyáznak, és ha nyernek, beelőzhetik a szombaton pályára lépő Haladást.

Salamiék idegenben sem teljesítettek rosszul, 5-3-6-os soruk önmagáért beszél. Mohlék kiegyensúlyozott produkciót nyújtottak Horváth Ferenc érkezése óta, így nem csoda, hogy versenyben vannak még a 7. helyért.

Érdekesség, hogy Horváth Ferenc neve a minap felvetődött Pakson, ahol mindenképpen magyar trénerrel képzelik el a jövőt...

Tavaly oda-vissza a Paks nyert, az idén ősszel megosztoztak a pontokon a felek a Széktói Stadionban. Most azonban az előjelek miatt szerintünk a Kecskemét megrázza magát, és ponttal, pontokkal tér haza Paksról!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.