Szerdai tutitár

Finn bajnoki, norvég kupa!

Ma egy északi túrára invitáljuk olvasóinkat...
 
 

Szerdai tutitár

Finn bajnoki, norvég kupa!

Ma egy északi túrára invitáljuk olvasóinkat...
 
 
 

Szerdai tutitár

Finn bajnoki, norvég kupa!

Ma egy északi túrára invitáljuk olvasóinkat...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

JJK-HJK 2! +2,5!

A bajnok nem hibázik a sereghajtónál: legalább három találatot hozó összecsapáson diadalmaskodnak a fővárosiak.

A finn élvonal egyik üde színfoltja volt tavaly a Jyvaskyla-i alakulat: Gruborovicsék gólgazdag meccsekre specializálódtak, és szépen gyűjtögették a pontjaikat. Végül a bennmaradás tuti biztosan összejött. Az idén viszont nyomaiban sem emlékeztet a tavalyi gárdára a JJK. 8 találkozón 3 iksz és 5 zakó jött össze, otthon, a Harjun Stadionban 0-2-1-es sort hoztak össze a pirosak. A Kups és a Lahti ellen remiztek a fiúk, a Vaasa nyert náluk. És ami extrán ciki: eddig még nem lőttek gólt saját közönségük előtt! Vasárnap az Inter Turkunál jártak Wusuék, és épp az egykori közönség kedvenc, a magyar középpályás kezdte meg a turkui gólgyártást a JJK ellen: a vége 3-1 lett a hazaiaknak...

A HJK az idén kicsit szeszélyesen teljesít - mondjuk ezt annak ellenére, hogy vezetik a bajnokságot a kék-fehérek, 9 mérkőzésen 17 pontig jutva. Idegenben veretlenek Savage-ék (3-1-0, az Inter Turku vett el tőlük pontokat 2-2), formájuk viszont kissé kiszámíthatatlan. Mert például az újonc Rops-szak szemben estek ki a kupából, aztán odahaza már kétszer megégtek a bajnokságban (TPS, Vaasa). Vasárnap a Rovaniemi látogatott a fővárosba, és a vége 2-0-ás sima hazai lett. Szóval, nem könnyű kiszámítani, hogy vajon melyik arcát mutatják Forssellék...

Ám azért a bajnok csak nem hibázik ma délután! Az elmúlt években a Harjun Stadionba szinte nyerni járt a HJK! És ma is így lesz, a pontok a kék-fehérekhez kerülnek!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Viking-Bryne +2,5! 1!

Hazai sikerrel zárul a stavangeri ütközet!

A norvég kupában immár a 3. fordulót rendezik: egy élvonalbeli dobogós egy második ligás középcsapatot lát vendégül. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

A Viking tavaly az 5. helyen zárt, most a dobogón tanyázik 12 találkozót követően. 21 pontja van, amelyből 14-et odahaza, a Viking Stadionban szedtek össze Olsenék. Még veretlenek Stavangerben (4-2-0), és a formájukra sem lehet panasz, május eleje óta nem kaptak ki, legutóbb a Tromsöt verték egy hajrában szerzett találattal (2-1). A kupában eddig kiscsapatokkal meccseltek, és úgy létek tovább, hogy még gólt sem kaptak!

A Bryne a második vonalban vitézkedik, a 7. helyen áll, idegenben viszont még veretlen (1-3-0). A feljutásért folyó rájátszásra odaérhet a szezon végén, ám ehhez elsősorban hazai mérlegén kell majd javítania. A hétvégén otthon zakózott, előtte idegenben diadalmaskodott. Nehéz kiszámítani a csapatot, hogy vajon melyik formáját mutatja... Egy biztos, a góllövéssel nem áll hadilábon (16-ot hintett 9 csatában), hétszer játszott +2,5-ös meccset...

És egymás ellen is rendre elszabadult eddig a pokol, ezek a csaták nem a védekezésről szóltak. Ma is a támadófutball, no és a Viking diadalmaskodik! Húzzuk be a hazait és a +2,5-ös opciót!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.