Bennfentes infók Dániából

Egy kis érdekességre bukkantunk, bátor sportfogadók nagyot kaszálhatnak.
 
 

Bennfentes infók Dániából

Egy kis érdekességre bukkantunk, bátor sportfogadók nagyot kaszálhatnak.
 
 
 

Bennfentes infók Dániából

Egy kis érdekességre bukkantunk, bátor sportfogadók nagyot kaszálhatnak.

Tuti Kapitány jól megérdemelt - két napos - pihenője a profitipp.hu munkatársa osztja meg tippjeit az olvasókkal.

Nordsjaelland-Esbjerg, X, 2 (1,22-1,30) - 17:00 óra
Nordsjaelland-Esbjerg, 2, döntetlen nélkül (1,67-1,80) - 17:00 óra
Nordsjaelland-Esbjerg, 2 (2,25-2,40) - 17:00 óra

A dán bajnokság 33., záró fordulójában a második fogadja a negyediket. A Nordsjaelland bebiztosította második helyét a tabellán és ezzel a BL-selejtezőt, így az utolsó két fordulóra már nem maradt számára tét. A vezetőedző a Bröndby elleni bajnoki előtt kezdőcsapata döntő részének szabadságot adott, ami meglátszott, mert a kiesés ellen küzdő ellenfél 4-0-ra győzött.

Hétfőn ugyanígy nem játszik két kezdő védő (26 bajnoki/2 gól, 28/0), négy kezdő középpályás (22/3, 26/6, 30/5, 20/4), három kezdő támadó (22/10, 22/7, 18/2) és egy csere támadó (5/2), tehát a hazaiak magja ismét kimarad.

Ezúttal Esbjerget fogadja, amelynek nagy a tét, az Aalborg előtt ugyanis jelenleg Európa-ligát érő helyen áll. Előnye egy pont, így csakis a győzelem garantálja a nemzetközi szereplést. Formájára nincs panasz, zsinórban négyszer győzött, legutóbb 6-2-re verte a 9. Odensét. Idegenben egyébként gyenge, 4-6-6-os mérleggel áll, de az utolsó négy meccséből hármon győzött. Kerete teljes lesz hétfőn délután.

A döntő, mindent felülíró tényező itt a bennfentes infó a Nordsjaellandról. Ezúttal annyival könnyebb a helyzet, hogy a tartalékos keretet egyszer már láthattuk játszani és kikapni a kiesés ellen küzdő Bröndbytől 4-0-ra. Ez a névsor valószínűleg ugyanúgy szenvedni fog a formatabellát vezető, teljes kerettel felálló és motivált Esbjerg ellen is.

Az oddszmozgás extrém, 2,80-2,90 körüliről ment le a jelenleg 2,25-2,40-es tartományba a vendég háromesélyben. A döntetlen nélküli 2-es a biztosabb tipp, de a sima 2-es is erősnek látszik!

FIGYELEM! Érdemes lesz még visszanézni. Később további tippek is érkeznek!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.