Szerdai tutitár

Hová kerül a trófea?

A Chelsea vagy a Benfica örülhet majd az EL-döntő végén?
 
 

Szerdai tutitár

Hová kerül a trófea?

A Chelsea vagy a Benfica örülhet majd az EL-döntő végén?
 
 
 

Szerdai tutitár

Hová kerül a trófea?

A Chelsea vagy a Benfica örülhet majd az EL-döntő végén?

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

GAIS-Ljungskile +2,5!

E két csapat rendre gólgazdag meccseket vív egymással. Ma miért tennének kivételt?

A GAIS tavaly búcsúzott a legmagasabb osztálytól, szégyenszemre nagyon leszakadva, a 16. pozícióban zárták a pontvadászatot. És a zöldek egyelőre nem tudtak felpörögni a második ligában sem. A középmezőnyben tanyáznak, öt meccsen 7 pontot húztak be (2-1-2), otthon egyet nyertek, egyet buktak a fiúk. Formájuk ennek megfelelően szeszélyes, legutóbb épp idegenben nyertek...

A Ljungskile tavaly az előkelő 5. helyen zárt, és ezúttal is a tabella első felében tanyázik. A 6. forduló előtt 7 pontos, idegenben egy siker-egy kudarc a mérlege. Mellette szól, hogy az elmúlt két játéknapon győztek a fekete-zöldek.

Az elmúlt esztendőkben ötször mérkőztek meg a csapatok, és a GAIS ebből négyet behúzott, egy lett iksz. Négyszer jött a +2,5, egyedül a reminél maradtak három alatt az alakulatok (1-1). Ma is várunk találatokat a zöldek ütközetén, szerintünk könnyen jöhet a 3 gól. No és azért a hazaiak tűnnek esélyesebbnek...

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Benfica-Chelsea 2x! +2,5!

A Benfica napokon belül a mennyből a pokolba kerülhet: szerintünk az EL-trófea Londonba kerül!

Az Amsterdam Arénába egy portugál és egy angol csapat jutott be - igazán vadregényes körülmények között... A luzitánok a BL-nek mondtak búcsút a télen, miután nagy meglepetésre a Barca mellett a Celtic is megelőzte őket a csoportkörben. Aztán viszont nem volt megállás, sorra ejtette áldozatait Jorge Jesus brigádja!

Az EL-ben a Leverkusen, a Bordeaux, majd a Newcastle került Cardozoék útjába, és ezen a hat meccsen bizony veretlenek maradtak Maticék (csak a szarkák tudtak egy ikszet elcsípni ellenük). Az elődöntőben a Fener várt a portugálokra, és a törökök az első mérkőzésen 1-0-ás előnyt szereztek. A visszavágón Gaitanék ledolgozták a hátrányt, és végül 3-1-re diadalmaskodtak!

Egészen eddig a momentumig minden álomszerűen alakult Lisszabon piros-fehér felén. Aztán jött az Estoril elleni hazai remi, amely azt eredményezte, hogy a múlt hétvégén kvázi bajnoki döntő várt Garayékra... És még Portóban is sokáig olybá tűnt, hogy sikerül megtartani a zárófordulóra a kétpontos előnyüket, ám a hajrában a kék-fehérek begyűrték a győztes találatot, amely azt jelenti, hogy egy egységgel az ősi rivális vezet 29 játéknapot követően...

Nagyot változott tehát a világ a piros-fehérekkel, hiszen könnyen előfordulhat, hogy egy hét alatt lerombolják mindazt, amit egy év alatt felépítettek...

A Chelsea hektikus idényt tudhat maga mögött: a BL-győztes remekül kezdett a bajnokságban, aztán a Premier League-ben is visszaestek a kékek, ráadásul nem élték túl a csoportkört a BL-ben. Di Matteonak mennie kellett, Rafa Benitezt pedig heveny undorral fogadta a drukkerek zöme. A hispán menedzser nekilátott a munkának, és bár az elején még döcögött a szekér, végül egész jó idényt futnak Lampardék. A bajnokságban reális esélyük van a 3. hely megszerzésére, az Európa Ligában pedig egészen a döntőig meneteltek Torresék. A kieséses szakaszban a Prága, a Steaua, a Rubin Kazany és a Basel próbálta feltartóztatni Matáékat, ám egyik alakulatnak sem sikerült.

Alapjaiban véve mindkét brigád a támadófutballt részesíti előnyben, ennek megfelelően jó eséllyel lesznek találatok a találkozón. És valamiért az angolok végső sikerét várjuk. A Benfica nagy taslit kapott a hétvégén, és ebből lehet, hogy nem tudnak kikeveredni a piros-fehérek!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.