Hétfői tutitár

Rangadók hétfője!

Ma egy svéd és egy francia meccsnek jártunk utána...
 
 

Hétfői tutitár

Rangadók hétfője!

Ma egy svéd és egy francia meccsnek jártunk utána...
 
 
 

Hétfői tutitár

Rangadók hétfője!

Ma egy svéd és egy francia meccsnek jártunk utána...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Helsingborg-Hacken 1! Mindkét fél betalál: IGEN!

A tavalyi lebőgést követően a piros-kékek újra régi arcukat mutatják. A rangadón szerintünk otthon tartják a pontokat.

A svéd bajnokságban immár a 8. fordulót rendezik, a 2. helyen áll, csak az egy meccsel többet játszott Gőteborg előzi meg. 16 pontja van, otthon 2-0-1-es sort felmutatva. Az elmúlt hetekben jól megy a piros-kékeknek, négy meccset húztak be zsinórban.

A Hacken tavaly a végjátékban maradt le az aranyéremről, az idén viszont gyengébben megy a sárga-feketéknek. A forduló előtt 10 ponttal a 7. helyen tanyáztak (3-1-3), vendégségben még nyeretlenek a fiúk (0-1-2). Mostanában szabályosan teljesít a brigád: otthon nyer, idegenben kikap...

Jobb formában van a Helsingborg, ráadásul a hazai pálya előnyét is élvezik a vendéglátók. Húzzuk be a hazait!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Caen-Nantes 1(x)!

A francia második vonalban rangadót rendeznek, és szerintünk a hazaiak behúzhatják a három pontot.

A Caen az 5. 59 ponttal, ha nyernek a piros-kékek, beérhetik pontszámban a 3. Nantest. Otthon erős a gárda (10-3-4), és csak elvétve kap gólt (24-11). Formájára sem lehet panasz, bár sok meccset adtak ikszre a közelmúltban. Legutóbb Monacóban járt a gárda, és ha már ott volt, el is hozta mindhárom egységet.

A kanárik még a feljutást jelentő 3. helyen állomásoznak, de ha nem kerülnek jobb passzba, könnyen lemaradhatnak a feljutásról. Az elmúlt játéknapok a Clermont tréfálta meg őket, ráadásul hazai környezetben. Nagyon kiélezett a verseny, a Monacon kívül más nem nagyon lehet biztonságban. És már csak három meccs van hátra...

Vendégségben 8-4-5-ös mérleget hoztak össze a kanárik, ám Caen-ben eddig ritkán arattak sikert, egészen pontosan lassan két évtizede nem győztek. És ma sem nyernek a látogatók, szerintünk a Caen behúzhatja a három pontot!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.