Keddi tutitár

Hendis hazai sikerek!

Ma egy olasz és egy angol meccset vettünk górcső alá...
 
 

Keddi tutitár

Hendis hazai sikerek!

Ma egy olasz és egy angol meccset vettünk górcső alá...
 
 
 

Keddi tutitár

Hendis hazai sikerek!

Ma egy olasz és egy angol meccset vettünk górcső alá...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Manchester City-WBA (0-1) 1! +2,5!

A bajnokság hajrájára kissé elfáradó vendégek nem tudják majd megnehezíteni az ezüstérmes dolgát.

Kezdjük azzal, hogy a találkozónak nincs nagyon tétje, éppen ezért abban bízunk, hogy mindkét fél teljes nyugalommal, azaz felszabadultan futballozhat. A Citynek nem sikerült a címvédés, idén a városi rivális jobb volt, egyszerűen esélyük sem volt Nasriéknak befogni az Unitedet. Így maradt a 2. hely, amelyet teljes magabiztossággal szereztek meg a világoskékek.

Silváék 35 meccsen 72 pontot szereztek, az Etihad Stadionban impozáns 13-3-1-es mérleget hoztak össze Kompanyék. Csak Rooney-ék nyertek náluk még decemberben, pontot azóta csak a Pool szerzett Agüeróéknak, de annak is már három hónapja.

Mancini mester alakulata idegenben azért nem brillírozott, a közelmúltban például kikapott az Evertonnál és a Tottenhamnél is, no és szombaton a Swansea otthonából is csak egy ponttal tért haza. A hátralévő mérkőzések a könnyű kategóriába tartoznak (Norwich, Reading), úgyhogy elképzelhető, hogy hiba nélkül zárja majd a finist a társulat.

A vendégek igazi középcsapatként szerepeltek az idén: nem voltak veszélyben, és nem is nagyon tekintgethettek Európa felé. Jelenleg a 8. pozíciót foglalják el 48 ponttal, győzelem esetén sem tudnának előrelépni, igaz, ha kikapnak, akkor sem csúsznak le a tabellán. Idegenben 5-3-9-es statisztikát hoztak össze Lukakuék, az előző három túrájukon mindhárom kimenetelt produkálták: nyertek a szenteknél, kikaptak a kalapácsosoktól, ikszeltek a Stoke-nál.

A hétvégén a Wigannel meccseltek Longék, és a kiesés elől menekülő vendégek bizony el is vitték a pontokat Birminghamből. A keretben sok a sérült, Gera, Brunt, Thorne és Popov sem léphet pályára, eltiltás miatt pedig Fortune hiányzik majd. Ez azért tekintélyes névsor.

Az elmúlt években rendre legalább kettővel nyert a házigazda ebben a felállásban. És ma sem lesz ez másként, sima hazai győzelmet várunk, sok góllal fűszerezve!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Roma-Chievo (0-1) 1!

Európa ligás helyre pályáznak a farkasok, akik a firenzei sikerrel vérszemet kaptak. Ma a veronai kiscsapat nem jelent akadályt Tottiéknak...

A fővárosiak feljöttek szombati sikerükkel az 5. helyre, amely ugye El-t ér. A farkasok 58 egységet szereztek eddig, az Olimpicóban 9-5-3-as, masszív sort hoztak össze Lameláék. A formájukra sem lehet panasz, hiszen a palermoi vereséget leszámítva nagyon aktívan gyűjtögetik a pontokat. Amelyekre szükségük is van, mivel az üldözők (Udinese, Lazio) ott lihegnek a nyakukon.

A Chievo 40 pontos, így szinte biztos, hogy a sárga-kékek jövőre is a Seria A tagjai lesznek. Idegenben Corini mester alakulata 15 egységet húzott be, és érdekesség, hogy eddig még nem remizték (5-0-12). Általában kiscsapatoknál nyertek, ez alól kivételt a Lazio római legyűrése jelentette. A veronai alakulat nincs éppen kirobbanó formában, az elmúlt bő egy hóna alatt mindössze egyszer szereztek három pontot: a kiesőjelölt Siena vendégeként Pellissier találatával nyertek.

Ma azonban nem lehet ott Pellissier, hiszen csakúgy, mint Acerbi, sérüléssel bajlódik...

A Chievo 2003-ben nyert eddig először és utoljára az Olimpicóban, azóta zömében római diadal született a fővárosban. Az ősszel nagy meglepetésre a veronaiak elverték az akkor még Zeman által irányított farkasokat.

A vendégek a mai túra után a Torinóval és az Atalantával találkoznak, és ha mondjuk két ikszet játszanak, totálisan biztos, hogy bennmaradnak az élvonalban. A rómaiak a Milannal és a Nápollyal ütköznek meg, tehát azokon a mérkőzéseken nem mehetnek biztosra. Ma viszont igen!

Osvaldoék legalább kettővel elverik a vendégeket, ez tuti! Húzzuk be a hendis hazait!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.