Csütörtöki tutitár

Vagy a labda, vagy a baba...

Az egyik elődöntőben gólokat, a másikban sárgákat várunk...
 
 

Csütörtöki tutitár

Vagy a labda, vagy a baba...

Az egyik elődöntőben gólokat, a másikban sárgákat várunk...
 
 
 

Csütörtöki tutitár

Vagy a labda, vagy a baba...

Az egyik elődöntőben gólokat, a másikban sárgákat várunk...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Chelsea-Basel +2,5!

Nem hazudtolják meg magukat a csapatok, ezúttal is lesz három találat a találkozójukon!

Az első mérkőzésen a Jt. Jakob Parkban 2-1-re nyertek a londoniak, így kényelmes helyzetből várhatják a kékek a visszavágót. Rafa mester alakulata a bajnokságban őrzi 3. helyét, a hétvégén a Swansea ellen aratott sikert a gárda. Torresék sorsolása nagyon nehéz, megütköznek még a Tottenhammel, az Evertonnal és a Manchester Uniteddel is, tehát bravúr kell ahhoz, hogy a dobogón maradjanak.

Az EL-ben eddig magabiztosan menetelnek Lampardék, a korai BL-búcsút követően eddig simán vették az akadályokat. Az első mérkőzésen Moses gyorsan vezetést szerzett, aztán a hajrában jött a gólváltás: Schar egyenlített előbb, aztán David Luiz bevitte a győztes találatot. A londoniak teljes vértezettel álltak ki a meccsre, amelyből egyértelműen kiderült: igen is meg akarják nyerni a második számú európai foci-trófeát!

A svájci bajnok parádézott eddig a sorozatban, a csoportkör után igazi nagyágyúkat ejtett ki (Tottenham, Zenit), úgyhogy komolyan illik venni a piros-kékeket. Akik egyszer már bebizonyították: képesek két gólt rúgni Londonban! Ám most azért jóval nehezebb helyzetben vannak Frey-ék, hiszen az első ütközetben otthon maradtak alul aktuális riválisukkal szemben.

A bajnokságban őrzik az első helyüket, de a Grashoppers lőtávolon belül üldözi a baselieket, tehát a hazai fronton is kemény hetek várnak Strellerékre.

A hátrányban lévő helvéteknek nincsen nagyon más választásuk, mint nekimenni a londoniaknak. A hazaiaknak így pedig szinte tálcán kínálják majd a lehetőséget a kontrázásra. Szerintünk tuti, hogy megint összehoznak a felek három gólt!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Benfica-Fenerbahce +4,5 sárga lap! A második félidőben lesz több gól!

Megint csak elszabadulhatnak az indulatok a két brigád összecsapásán. A szünet után pedig gólok is lehetnek...

Egy hete Isztambulban a török elitalakulat 1-0-ás előnyt szerzett, tehát a portugáloknak nem sikerült vendégségben betalálniuk. Ez pedig fontos momentum lehet...

Nézzük akkor, mire is alapozzuk a tippjeinket! A fiúk az első találkozón is hozták a formájukat, a félholdasok 3, a luzitánok négy sárgát szedtek össze. Ezúttal is feszült hangulatú mérkőzésre van kilátás, úgyhogy nem féltjük egyik felet sem: tuti, hogy valakiknél ismételten elgurul majd a gyógyszer...

Aztán a gólok... A második félidőben várunk többet, hiszen ahogy telik-múlik az idő, úgy lesz egyre sürgősebb egyik vagy másik oldalnak. Ha az első játékrészt döntetlennel zárják a srácok, úgy a másodikban a lisszaboniaknak kell rohanniuk - ez pedig akár önveszélyes taktika is lehet. Ha pedig a piros-fehérek idejekorán előnybe kerülnek, akkor Weboéknak muszáj kinyílniuk...

Nos, nem is ragozzuk tovább a dolgokat, rugdosódással számolunk ezúttal is, és szerintünk a 2-es szorzóért megéri megtenni a második félidei több találatot!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.