Pénteki tutitár

Ünnepi kínálat

Ma egy német és egy portugál bajnokit igyekeztünk feltérképezni...
 
 

Pénteki tutitár

Ünnepi kínálat

Ma egy német és egy portugál bajnokit igyekeztünk feltérképezni...
 
 
 

Pénteki tutitár

Ünnepi kínálat

Ma egy német és egy portugál bajnokit igyekeztünk feltérképezni...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Wolfsburg-Düsseldorf 1!

Bár a farkasokat otthon rendre elkalapálják, ma mégis bizalmat szavazunk nekik. Csak győznek végre hazai pályán!

Minden rossz sorozat megszakad egyszer - ebben bíznak a zöld-fehérek szurkolói. A nyáron megerősített alakulat ugyanis a Volkswagen Arénában eddig mindössze 10 pontot szerzett! Ezzel a második legrosszabb hazai sort tudja magáénak! 2-4-6-os otthoni mérlegét javítja az idegenbeli 6-2-5-ös mutatója. Így összességében 25 fordulót követően 30 egységgel a neve mellett a 12.

Dieter Hecking a téli szünetben vette át a zöldek irányítását: Felix Magathtal nagyon nem ment a gárdának, és később a másodedző sem tudott csodát tenni. Pedig ebben a keretben sokkal több van! Ez szent meggyőződésünk. Olic, Kjaer, Benaglio, Perisic, Rodriguez, Diego, Kyrgiakos, Bast Dost egyaránt remek képességű labdarúgó, ám eddig ez csak nem akar kijönni.

A 2013-as naptári évben sem sikerült stabilizálni a jó formát: 3-2-3-as az idei mérlegük. Idegenben nyertek például Freiburgban, de otthon nem bírtak az Augsburggal szemben... Ki érti ezt? Mi nem nagyon.

Az elmúlt héten ismét túrázott a gárda, és Olicék jó játékkal nyertek 5-2-re Freiburgban. A horvát támadó nagyszerűen játszott, két találatával döntő érdemeket szerzett a három pont begyűjtésében.

A szakvezetés a ma esti találkozón nem számíthat az eltiltott Diegora, a sérült Perisicre és Naldóra, betegség miatt pedig Kyrgiakos szereplése kérdéses.

A Düsseldorf jó eséllyel teljesíti a küldetését: meghosszabbítja élvonalbeli tagságát a Bundesligában. Az újonc jelenleg 28 pontos, a 15. pozíciót foglalja el. A már osztályozós helyen álló Augsburgnak 21 egység áll a neve mellett, tehát 7 pontos fórja van a piros-fehér csíkosaknak.

Idegenben kicsit gyámoltalanok Reisingerék, 2-2-8-as mérlegük erről tanúskodik. Viszont a 12-17-es gólarányuk arra enged következtetni, hogy nem szokás a Fortunát péppé verni a kirándulásokon. Érdekesség, hogy szeptember óta nem nyert vendégségben, a vereségei közül pedig csak egy volt kétgólos (Nürnberg 2-0).

Ami Norbert Meier együttesének formáját illeti: idén minden idegenbeli meccsüket leveszítették, otthon az Augsburg ellen elszórt három pont viszont még hiányozhat majd a végelszámolásnál. Legutóbb az Allianz Arénába látogattak Lambertzék, és sokáig úgy tűnt, meglepetést tudnak okozni a bajnokesélyes stadionjában. De végül nem jött össze a bravúr, kétszeri vezetés után kapott ki a csíkos csapat a bajoroknál (3-2).

Juanan, Lambertz, Almer és Voronin sérült, Fink pedig beteg, ők nem bevethetők.

Vajon megszakítja-e rossz sorozatát a Wolfsburg, és végre nyer otthon? Marad-e a düsseldorfi gyengélkedés idegenben? Nos, szerintünk mindkét kérdésre IGEN a válasz. Jobb csapatnak tartjuk a farkasokat, akik ma végre megörvendeztetik drukkereiket. Húzzuk be a hazait!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Gil Vicente-Braga 2!

A vendégek mindenképpen dobogón akarnak végezni, ehhez viszont nem hibázhatnak nagyon többet. Főleg nem a kakasoknál. Nyernek a piros-fehérek!

A Gil Vicente egyre veszélyesebb vizekre evez: már csak a 13., 19 pontja van, amit 22 forduló alatt szedett össze. Nagy baj, hogy a vonal alatt álló együttesek két, illetve három egységgel vannak lemaradva tőle. A formája borzalmas, február eleje óta nem tudott nyerni, pedig azóta ötször is próbálkoztak a piros-kékek. A kakasok ebben a periódusban mindössze egyetlen pontocskát zsebeltek be - ez az oka a súlyos visszaesésnek.

Odahaza 2-3-6-os sort tud felmutatni, a Portóval értékes ikszet játszott (de még a nyáron), a Benfica és a Pacos viszont nyerni tudott nála. Hugo Vieiráék az elmúlt két hazai meccsüket elszúrták, előbb a Sporting, majd a Nacional is három pontot vett el tőle.

A Braga a dobogóról várja a folytatást, és ha nyer, tesz egy lépést pozíciója stabilizálásáért. A piros-fehérek jelenleg 40 pontosak, eggyel előzik meg a nagy rivális Pacost.

Hugo Vianáék idegenben eddig visszafogott teljesítményt nyújtottak: 4-3-3-as mutatójukból erre lehet következtetni. A Benficától például ponttal távoztak, nyertek Guimaresben, viszont kikaptak például a Sportingnál és a Nacionalnál.

Viszont úgy tűnik, kezdenek egészen elfogadható formát mutatni Alanék: a bajnokságban az elmúlt négy játéknapon nem kaptak ki, és behúztak 10 pontot. A következő hetekben kemény meccsek várnak Ederékre: előbb fogadják a Sporntigot, majd elutaznak Portóba...

A Pacossal vívott különmeccsnek nagy a tétje: aki befut a 3. helyre, BL-selejtezőn indulhat. Ez pedig nagy motivációt jelent a bragaiaknak!

2005 óta nem nyert a Gil Vicente hazai pályán a Braga ellen! Pedig azóta már jó néhányszor megütköztek a felek... Ősszel, fordított felállásban 3-1 lett, és ezúttal is a Braga sikerét várjuk. A piros-fehérek nem hibáznak, húzzuk be a 2-est!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.