Vereséggel zárt a Haladás

A MAFC győzött Szombathelyen a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának utolsó fordulójában.
 
 

Vereséggel zárt a Haladás

A MAFC győzött Szombathelyen a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának utolsó fordulójában.
 
 
 

Vereséggel zárt a Haladás

A MAFC győzött Szombathelyen a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának utolsó fordulójában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szombathelyiek három meghatározó játékosuk, Bánfalvi Balázs, Németh Krisztián és Kottán Krisztián nélkül készülődtek az utolsó fordulóra, amely számukra már tétnélküli volt, hiszen biztosan a felsőházi rájátszásban folytathatják a küzdelmeket. Kottánnak bokaműtétje volt, talán a következő bajnokság rajtján ismét a csapat rendelkezésére állhat, Németh kapus viszont már a Magyar Kupa jövő heti négyes döntőjében visszatérhet. Mindezek ellenére szépen szeretett volna búcsúzni közönségétől a Haladás – írja a klub honlapja.

Még egy perc sem telt el a találkozóból, máris Sipos Gábor hálójában táncolt a labda: Kertész Gergő szerzett vezetést a MAFC-nak. Ezek után is a vendégek maradtak támadásban: kétszer Sipos védett bravúrral, míg egyszer Horváth Péter mentett a gólvonalról. Az ötödik percben azonban nem volt mentség: egy kijátszott akció végén Fehér Krisztián góljával lett 0-2 az állás. Horváth Levente vezetőedző időkérésre szánta el magát.

Valamivel összeszedettebb lett a Swietelsky-Haladás VSE játéka, ám a 13. percben egy gyors labdaszerzés után Fehér duplázta meg saját góljainak számát. Ezek után a hazaiak próbálkoztak többet, és a 17. percben sikerült gólt szerezniük: Bagó labdalopása után Németh Péter lőtt a léc alá (1-3). A szünetig nem változott már az eredmény.

A második félidő elején hajtotta tovább ellenfelét a Haladás: Halmos nagy lövése után a kipattanót Jáger küldte a hálóba a 24. percben. Mielőtt azonban igazán reménykedni kezdhetett volna a közönsége, Kertész Gergő egyéni akcióból talált be, majd két perc múlva Fehér szerezte meg harmadik gólját (2-5). Ezek után vészkapussal igyekezett közelebb kerülni a MAFC-hoz a szombathelyi csapat.

Sikerült is a szépítés: a vészkapus, Jáger Sándor átlövése talált utat a kapuba (3-5). A találkozó paprikássá vált, egy-egy keményebb tüskéért nem mentek a szomszédba a fiúk, Bagó Gábort sérülés miatt kellett lecserélni. A 38. percben Füzy Zsolt szép kontra végén módosította az állást (3-6), majd az utolsó percben Sivák ért bele kézzel az üres kapuba tartó labdába, amiért teljesen feleslegesen piros lapot gyűjtött be, a Haladás pedig büntetőt kapott: Jáger a jobb felsőbe küldte a labdát, kialakítva a 4-6-os végeredményt.

A lélekben már a jövő heti kupadöntőre készülő szombathelyiek nem tudták kiszolgálni közönségüket, a MAFC megérdemelten győzött.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 22. (utolsó) forduló

Gödöllői Bikák – Rába ETO 1-8 (0-4)
Gólszerzők: Szimcsák (38.), illetve Juanra (6.), Harnisch (15.), Dróth (17.), Fábio (19., 25., 36.), Lódi (20., 31.)

Colorspectrum Aramis – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 3-2 (1-1)
Gólszerzők: Németh P. (15.), Roni (34., 38.), illetve Szécsi (7.), Rábl (25.)

Swietelsky-Haladás VSE – MAFC-BME-Docler Akadémia 4-6 (1-3)
Gólszerzők: Németh P. (18.), Jáger (24., 33., 40.), illetve Kertész (1., 30.), Fehér K. (5., 12. 33.), Füzy Zs. (38.)
Kiállítva: Sivák (40.)

1. FC Veszprém – Rubeola FC Csömör 8-7 (6-4)
Gólszerzők: Finta (5., 38.), Molnár I. P. (8.), Tatai (13., 20.), Leitold (14.), Bényi (16.), Farkas L. (27.), illetve Hosszú (5., 30., 32.), Varga Cs. (5., 21.), Tősér G. (12.), Tvaruska (14.)

Üllő FC Cső-Montage – DEAC Armada Futsal Club 5-4 (1-0)
Gólszerzők: Póta (8.), Klacsák (27.), Erdős (33.), Takács (36.), Belinszky (öngól 40.), illetve Nagy I. (21.), Kovács I. (25.), Belinszky (39.), Polyák (40.)
Kiállítva. Kovács I. (28.)

Szabadnapos: Újszegedi TC

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.