BKV Előre

Csapatnyi újonccal erősítettek

Élvonalbeli rutinnal rendelkező játékosok is érkeztek az osztályozós helyre vágyó közlekedésiekhez.
 
 

BKV Előre

Csapatnyi újonccal erősítettek

Élvonalbeli rutinnal rendelkező játékosok is érkeztek az osztályozós helyre vágyó közlekedésiekhez.
 
 
 

BKV Előre

Csapatnyi újonccal erősítettek

Élvonalbeli rutinnal rendelkező játékosok is érkeztek az osztályozós helyre vágyó közlekedésiekhez.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Nyugati-csoportjának harmadik helyén áll a téli szünetben a BKV Előre csapata, csak az a bökkenő, hogy hátulról! A 14. pozíció nem túlságosan szívderítő a folytatást tekintve, az pedig pláne nem, hogy a fővárosiak kereken tíz ponttal vannak lemaradva az osztályozót jelentő nyolcadik helyezettől. Márpedig az átszervezés miatt létfontosságú, hogy a klub megkapaszkodjon a második vonalban. A vezetők is jól tudják ezt, és az elmúlt hetekben sokat tettek azért, hogy megerősítsék a keretet, valamint a stábot, hiszen Menczeles Iván edző mellett immár Soós Imre szakmai igazgató is a csapat mellett tevékenykedik. Nézzük, kik érkeztek a csapathoz.

Tóth Máté: 22 éves, védő; legutóbb Vasas, korábban REAC, Győri ETO, Újpest, Ferencváros, III. Kerületi TVE

Tányéros Ádám: 21 éves, védő; legutóbb Kozármisleny, korábban Pécsi MFC, Dunakanyar-Vác, FC Fehérvár, Felcsút SE

Tóth Axel: 21 éves, középpályás; legutóbb Ferencváros II, korábban Cegléd, Kecskemét, Goldball FC

Csikós Sándor: 27 éves, védő; legutóbb Sopron, korábban Integrál-DAC

Horváth László: 26 éves, középpályás; legutóbb Zalaegerszeg, korábban Budaörs, Sárisáp, Hévíz, Bp. Honvéd, Szigetszentmiklós, Soroksár, RTK, MTK, CSMTE Rojik

Folmer Krisztián: 27 éves, csatár; legutóbb Csákvár, korábban Szeged, Tatabánya, Vecsés, Vasas, Dunaharaszti, Tura, Gázművek, BVSC

Szentpéteri Viktor: 33 éves, kapus; legutóbb FC Lahti (finn), korábban REAC, Sliema Wanderers (máltai), MTK, FC Hämeenlinna, Dunaújváros

Szabó Viktor: 26 éves, csatár; legutóbb Mezőkövesd, korábban Diósgyőr, Dunakanyar-Vác

Molnár Marcell: 22 éves, csatár; legutóbb Siófok, korábban MTK

Csepregi Tamás: 23 éves, csatár; legutóbb Lombard Pápa II, korábban Nagykanizsa, Zalaegerszeg

Herbály Tamás: 16 éves; legutóbb Csepel FC, korábban Unione FC, III. Kerületi TVE, Bp. Honvéd, Goldball ’94 FC

– Komoly erősítés történt a téli szünetben. Ha csak a komplett csatársort veszem, mindegyik tagja játszott az NB I-ben, Folmer, Szabó és Molnár is – vélekedett a Rangadó.hu megkeresésére Mátyás Tibor szakosztályvezető. – Az érkező középpályásoknak is van élvonalbeli rutinjuk. Megpróbálunk a nyolcadik helyre odaérni, tehát kiharcolni az osztályozó lehetőségét, ez a célunk, ezért is igazoltunk. Az edzésmunkával és a felkészítéssel rendben volt minden, az eredmények ilyenkor sosem érdekelnek, azok nem mérvadóak. A munka bennük van, a kellő felkészítés megvolt, a többi pedig majd a zöld gyepen dől el.

Szabó Viktor a teljes 2011–2012-es szezont kölcsönben a BKV együttesében töltötte, amelynek 11 találattal házi gólkirálya volt. Eredményes játékát látva a Mezőkövesd visszarendelte, de sokáig a kispadon jegelte, ezért most visszatért.

– Az őszi szezonom nem úgy alakult Mezőkövesden, ahogy szerettem volna. Amikor visszamentem a BKV-tól, teli voltam önbizalommal, hiszen végigjátszottam a teljes előző szezont, jó erőben voltam és sok gólt lőttem – emlékezett Szabó Viktor. – Sajnos az elmúlt félévben nem annyit játszottam, amennyit szerettem volna, hiszen csak az utolsó három bajnoki meccsen voltam kezdő. Nem éreztem a bizalmat, de ettől eltekintve jó éreztem magam, a szakmai munka nagyon tetszett. El kellett döntenem, szeretnék-e maradni úgy, hogy vagy játszom, vagy nem. Ezt meg is beszéltem Véber Györggyel, és közösen abban maradtunk, hogy a legjobb, ha olyan helyen töltöm a tavaszt, ahol biztosan tudok játszani. Több csapat is érdeklődött irántam, de a BKV-t választottam, amely egyszer már bevált. A csapat eléggé felfordult, mióta legutóbb itt szerepeltem, nem sokan maradtak abból a keretből, de úgy érzem, elég erős csapatba kerültem.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.