Karrier

Az utolsónál is előre lehet lépni!

Molnár Marcell nem érezte jól magát Siófokon, de szakmailag nem tartja rossz lépésnek az elmúlt fél évet.
 
 

Karrier

Az utolsónál is előre lehet lépni!

Molnár Marcell nem érezte jól magát Siófokon, de szakmailag nem tartja rossz lépésnek az elmúlt fél évet.
 
 
 

Karrier

Az utolsónál is előre lehet lépni!

Molnár Marcell nem érezte jól magát Siófokon, de szakmailag nem tartja rossz lépésnek az elmúlt fél évet.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Közös megegyezéssel távozott az FGSZ Siófok csapatától Molnár Marcell. A fiatal támadó az MTK-ban nevelkedett, onnan igazolt tavaly nyáron a Balaton-partiakhoz. A közös munka viszont nem tartott sokáig, hiszen már most télen távozott az együttestől. Molnár a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, közös megegyezéssel bontották fel a szerződését, hiszen ő és a szakmai stáb sem volt elégedett az elmúlt időszakkal. Hozzátette, bár szakmailag az MTK-t jobbnak tartja a somogyi csapatnál, egyáltalán nem visszalépésként tekint az elmúlt fél esztendőre.

– Meglepte, hogy távoznia kell?

– Nem ért váratlanul a döntés – válaszolta a Siófokról távozó Molnár Marcell. – Igazából én sem éreztem túl jól magam a csapatnál, és a vezetőség sem volt elégedett a teljesítményemmel. Emiatt jeleztem, hogy ha valóban nem felel meg a teljesítményem a vezetők elvárásainak, akkor bontsuk fel a szerződésemet. A vezetők beleegyeztek, így közös megegyezéssel távoztam a csapattól.

– A felkészülési időszak hajrájában járunk. Nehéz ilyenkor új csapatot találni?

– Jelen pillanatban elég nehéz. Nem is igen volt még ajánlatom az elmúlt napokban. Egy-két megkeresés volt alacsonyabb osztályokból, de konkrét ajánlatot még nem kaptam. A felkészülés ezen szakaszában már nagyon sok helyen véglegesnek tekinthető a játékoskeret, nagyon kevés együttes keres még játékosokat. Nem egyszerű feladat ilyenkor bekapcsolódni egy másik csapat munkájába.

– Reálisan hol kaphat lehetőséget? Külföld, NB I, vagy egy alacsonyabb osztályú csapatnál?

– A külföldi szerződés az elmúlt fél év után nem hiszem, hogy összejönne. Ott leginkább a statisztikát nézik, támadóként pedig nálam nagyon hiányoznak az őszi mutatókból a gólok, illetve a meccsek. Az NB I-re sem látok sok esélyt, talán a tabella második felében elhelyezkedő csapatoknál tudnék inkább érvényesülni. Úgy érzem, leginkább egy alacsonyabb osztályú csapatban van esélyem újra rendszeres játéklehetőséghez jutni, és onnan tudnám újra felküzdeni magam.

– Hogyan tekint vissza az elmúlt fél évre? Szakmailag visszalépés volt az MTK után a Siófok?

– Szakmailag előrébb tart az MTK, ez tény. A tabellán elfoglalt helyezések is ezt bizonyítják. De azt egyáltalán nem mondanám, hogy szakmailag visszalépés lett volna Siófokra igazolni. Siófokon is el tudtam sajátítani új dolgokat. A fejlődés egyén függő, egy dobogós csapatnál is vissza lehet fejlődni, ha úgy áll a munkához az ember, és egy sereghajtó csapatnál is előrébb lehet lépni, ha kitartóan dolgozik.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.