Ferencváros

Holland bajnokot igazolhatnak

Evander Sno árát egymillió euróra taksálják.
 
 

Ferencváros

Holland bajnokot igazolhatnak

Evander Sno árát egymillió euróra taksálják.
 
 
 

Ferencváros

Holland bajnokot igazolhatnak

Evander Sno árát egymillió euróra taksálják.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A legfrissebb hírek szerint a holland NEC Nijmigen játékosa, a 25 éves Evander Sno kölcsönben a Ferencvároshoz kerülhet. Babos Gábor csapattársáért már ajánlatot is tettek a zöld-fehérek, és mivel a védekező középpályás rossz viszonyban van jelenlegi edzőjével, Alex Pastorral, hajlana is a váltásra. A korábbi U21-es válogatott játékos a NAC Bredában, a Feyenoordban, az angol Bristol City-ben, az RKC Waalwijkben, az Ajaxban és a skót Celticben is megfordult, utóbbi két együttessel bajnoki aranyérmet is ünnepelhetett. Sno árát a transfermarket.de oldal egymillió euróra becsüli.

A Rangadó.hu érdeklődésére Szekér István, az FC Twente közép-európai játékos-megfigyelője elmondta, hogy szerinte lehet valóságalapja a holland játékos Magyarországra igazolásának.

– Mivel a Ferencvárosnak holland vezetőedzője van, százhúsz százalékig biztos vagyok benne, hogy Ricardo Moniz ismeri a játékost, és az ő irányításával került képbe ez az átigazolási lehetőség. Nem biztos, hogy visszalépés lenne Snónak, hogy Magyarországon játsszon, hiszen egyrészt egy holland futballistának is az a legfontosabb, hogy rendszeresen játsszon, másrészt a Ferencvárosnak még az országhatáron túl is van híre. Úgy gondolom, a Fradi edzője olyan játékost keres, aki megfelel az ő elképzeléseinek, képes az általa elképzelt játékrendszerben futballozni – vélekedett Szekér István, aki játékos-karrierje során a Haladás, az MTK és a Honvéd csapatán kívül Hollandiában, Belgiumban és Ausztriában is futballozott.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.