Csákvár

Bognár György hívására...

Domokos Bálint nem sokat hezitált, amikor volt mestere invitálta jelenlegi csapatába.
 
 

Csákvár

Bognár György hívására...

Domokos Bálint nem sokat hezitált, amikor volt mestere invitálta jelenlegi csapatába.
 
 
 

Csákvár

Bognár György hívására...

Domokos Bálint nem sokat hezitált, amikor volt mestere invitálta jelenlegi csapatába.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tatabányáról a szintén másodosztályú Csákvári TK csapatához igazolt Domokos Bálint, aki korábban a Ferencváros és a Csepel utánpótlásában is játszott, Baján pedig már dolgozott együtt edzőjével, Bognár Györggyel, aki ráadásul az NB II-es válogatottnál is számított a középpályásra. A törökországi edzőtáborból hazatérő 23 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy idővel – akár már a nyártól is – szeretne az élvonalban játszani.

– Lejárt a szerződésem Tatabányán, és mivel az utóbbi időben nem kaptam annyi lehetőséget, mint szerettem volna, mindenképpen váltani akartam. Bognár György pedig felhívott, és én örömmel mondtam igent az invitálására – magyarázta a klubváltás okait Domokos Bálint.

– Ennyire jó a kapcsolata Bognár Györggyel? Úgy hírlik, korábban Tatabányára is azért igazolt, mert úgy nézett ki, hogy ő lesz ott az edző...

– Még Baján dolgoztunk együtt, de amúgy igen, jó a viszonyunk. Utána én Kaposvárra igazoltam, ahonnan a Tatabánya kivásárolt engem a szerződésemből. Gyuri csak később került képbe a bányászvárosiaknál.

– Milyen érzésekkel gondol vissza a tatabányai időszakára?

– Két fél szezont húztam el Tatabányán. Az elején, tehát tavaly tavasszal még több lehetőséget kaptam, a játék sem ment rosszul. Aztán később megsérültem, és ősszel már csak elvétve kaptam szerepet. Tehát összegezve vegyes érzésekkel gondolok vissza.

– Milyen a környezet Csákváron? A Pénzügyőr elleni edzőmeccsen máris betalált!

– Egyelőre minden rendben van, nem panaszkodhatok. Gyorsan befogadtak, és talán a formámmal sincs probléma. Fél évre állapodtunk meg, mert nyáron, ha lesz rá lehetőségem, szeretnék magasabb osztályban játszani.

– Hogy érezte magát az NB II-es válogatott edzőtáborában?

– Pozitív élményekkel gazdagodtam. Az időjárási viszonyok jóval kedvezőbbek Törökországban, habár az első pár nap nagyon esős és szeles volt. Az edzések irányítása, és a szervezés is rendkívül professzionális volt, az edzőmeccsek sem a „kamu” kategóriába tartoztak, hiszen pörgős összecsapásokat játszottunk, és az eredményekben sem maradtunk el.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.