Halmosi Péter tippel

Fogadjunk! Németországtól Angliáig

 
 

Halmosi Péter tippel

Fogadjunk! Németországtól Angliáig

 
 
 

Halmosi Péter tippel

Fogadjunk! Németországtól Angliáig

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Halmosi Péter,válogatott labdarúgó tippel.

Greuther Fürth-Mainz -Tipp: X! Mindkét csapat szerez gólt: IGEN!

- Stieber Szalai ellen, remek ki meccs lesz ez! A hazaiak újoncként vágtak neki a bajnokságnak, és bizony a veszélyes zónában tanyáznak. A vendégek évek óta stabilan teljesítenek, jobbak ellenfelüknél, ugyanakkor a hazai pálya a Fürth mellett szól. Szerintem 1-1 lesz, igazságosan megosztozkodnak a pontokat a csapatok.

Hull City-Barnsley - Tipp: 1! +2,5!

- Az FA-kupa a világ legrangosabb kupasorozata, elképesztő tradíciókkal, hatalmas érdeklődés közepette. Egykori csapatomnak szurkolok természetesen, és örülök neki, hogy jó eséllyel pályáznak a feljutásra. Nagyobb játékerőt képvisel a Hull a Barnsleynál, ám az FA-kupában valóban bármi előfordulhat. Szerintem egy góllal nyer a vendéglátó!

Ha tetszettek a tippek, kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebook-on barátaid is ki tudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni.

Freiburg-Leverkusen - Tipp:2!

- Érdekes mérkőzés lesz, a vendégek jobb formában vannak, ezért voksolok rájuk. Minimális arányú sikert aratnak a gyógyszergyáriak.

Deportivo-Valencia - Tipp:2!

- A Deportivo eddig csalódást keltően szerepel, ha nem kapják össze magukat, könnyen kizúzhatnak az első ligából. A Valencia ugyan csúnyán kikapott a hétvégén a Realtól, a kupameccsen bebizonyította, hogy van tartása a gárdának. Szerintem simán győznek a vendégek.

Lazio-Chievo - Tipp: 1! +2,5!

- A fővárosi együttes az idén remekel, ugyanez nem mondható el veronaiakról. A BL-re hajtó hazaiak behúzzák a három pontot, és szerintem mindkét fél betalál majd.

Athletic Bilbao-Atletico Madrid - Tipp: 2! +2,5!

- A tavalyi EL-döntő visszavágója a baszkok pályaválasztásával. Szerintem a fővárosiak remek formája kitart Bilbaoban. A hazaiak az idén gyengélkednek, nem hiszem, hogy épp a madridiak ellen támadnának fel. Sok gól várható, no és vendégsiker!

Atalanta-Milan - Tipp: X! Mindkét fél betalál: IGEN!

- Bár a Milan tűnik esélyesebbnek, szerintem ma nem nyernek a piros-feketék. Döntetlent várok, Bergamóban nem egyszerű győzni. Úgy érzem, 1-1 lesz a vége.

Leeds-Tottenham +2,5! 2!

- Újabb FA-kupa mérkőzés. A hazaiak a második vonal középmezőnyének tagjai, a londoniak ezzel szemben a Premier League-ben a dobogóért küzdenek. Izgalmas meccsen nyer a Tottenham, szerintem mindkét fél betalál, 1-2-t várok.

Sevilla-Granada - Tipp: (0-1) 1!

- A hazaiak sokkal jobbak, mint ami most a táblázaton látszik. Az új edzővel szerintem megindulnak felfelé. A kiscsapat ma nagyon kikap, nem tartom kizártnak, hogy kétgólos lesz a sevillai diadal.

QPR-Manchester City - Tipp: 2! +2,5!

- Mindkét együttesnek szüksége van a pontokra, a londoniak a bennmaradásért küzdenek, a City pedig meg szeretné védeni bajnoki címét. A vendégek nem hibázhatnak, ugyanakkor nem lesz ez egy könnyű meccs számukra. Talán eggyel nyernek Silváék…

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.