Paksi siker a Pápa ellen

Az MVM Paks 1-0-ra nyert a Lombard Pápa ellen a siófoki felkészülési mérkőzésen.
 
 

Paksi siker a Pápa ellen

Az MVM Paks 1-0-ra nyert a Lombard Pápa ellen a siófoki felkészülési mérkőzésen.
 
 
 

Paksi siker a Pápa ellen

Az MVM Paks 1-0-ra nyert a Lombard Pápa ellen a siófoki felkészülési mérkőzésen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tomiszlav Szivics vezetőedző több fiatalnak is lehetőséget biztosít a felkészülés során a bizonyításra. Az NB I-es kerethez már korábban csatlakozó Hahn Jánoson kívül jelenleg öt tehetségre figyel a tréner: Berkó Ádám, Czinger Attila, Feil Máté, Galambos Ádám és Pintér Norbert eddig az NB II-ben kapott szerepet, de a téli felkészülési mérkőzéseken az első csapatban lépnek pályára. Hogy közülük ki kerülhet be a tavaszi keretbe, azt most még nem lehet tudni...

– Figyelem a munkájukat, és aki arra érdemes lesz, az eljön velünk Horvátországba – mondta a klub honlapján Szivics. – Amennyiben ott is, majd a későbbiekben itthon is jól szerepelnek, akkor eljöhetnek Törökországba. Azonban oda már csak azokat fogom elvinni, akikre tavasszal számítok a bajnoki mérkőzéseken. Bízom benne, hogy az öt fiatal közül legalább egyvalaki fel tud kerülni a keretbe.

A szerdai edzőmeccsen a pápaiaknál pályára lépett a Ferencvárostól érkező Beliczky Gergő, akinek a papírjait azonban egyelőre nem sikerült elintézniük az illetékeseknek. Volt egy próbajátékos is a Lombard FC-ben, méghozzá a Budapest Honvéd húszéves labdarúgója, Balázs Bálint. A védő az elmúlt szezonban kölcsönben Vecsésen szerepelt. Bár Ceasar Quintero felgyógyult lázas betegségéből, Siófokon nem lépett pályára. Az is eldőlt, hogy a pápai keret a tervezettekkel ellentétben nem utazik törökországi edzőtáborba.

Az első félidő gólt nem hozott, de küzdelmet igen. Paksi részről Heffler Norbert és Szabó János elől kellett gólhelyzetben mentenie a pápaiak fiatal kapusának, Nacsa Péternek. A másik oldalon a Tóth Bence, Goran Marics páros veszélyeztetett, előbbi a felsőlécet találta el, utóbbinak a rövid alsó sarok felé tartó lövését kellett fognia Németh Gábornak. A 65. percben Bartha László becselezte magát jobbról középre, és 13 méterről a vetődő Nacsa mellett a bal alsó sarokba lőtt (1-0). A második félidő krónikájához tartozik még, hogy a pápaiak ismét a felsőlécet találták el, ezúttal Seye lövését követően – tudósít az MVM Paks honlapja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.