Szolnok

Az edzők motiválták leginkább

Márton Gábor távozása és Kis Károly érkezése győzte meg leginkább Balaskó Csabát.
 
 

Szolnok

Az edzők motiválták leginkább

Márton Gábor távozása és Kis Károly érkezése győzte meg leginkább Balaskó Csabát.
 
 
 

Szolnok

Az edzők motiválták leginkább

Márton Gábor távozása és Kis Károly érkezése győzte meg leginkább Balaskó Csabát.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Nyugati-csoport dobogósától erősített a Szolnoki MÁV FC. Az NB II Keleti-csoportjának utolsó helyén álló együttesénél Kis Károly vezetőedző és kollégái gőzerővel dolgoznak a keret megerősítésén. Ennek köszönhetően Grúz Tamás, Mundi Roland, Pokorni Péter és Sipeki István után újabb játékos csatlakozott a kerethez a 22 éves kozármislenyi Balaskó Csaba személyében. A Felcsúton nevelkedő védő 2014 nyaráig kötött szerződést a szolnoki klubbal.

Balaskó a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy Kis Károly érkezése és Márton Gábor távozása ösztönözte leginkább arra, hogy új csapatához szerződjön. Volt klubjáról elmondta, szerinte nem fogják nagyban befolyásolni a Kozármisleny szereplését a távozók.

– Éles váltás egy dobogós csapatból az utolsó helyen álló együtteshez igazolni... Mi motiválta az átigazolásban?

– Leginkább a vezetőedző személye miatt döntöttem a csapatváltás mellett – válaszolta Balaskó Csaba, a szolnokiak új védője. – Már korábban is szóba került a közös munka Kis Károllyal, beszéltünk róla ezelőtt is, ám akkor még meghiúsult az átigazolásom. A másik fontos tényező, ami miatt úgy döntöttem, hogy elfogadom a szolnokiak ajánlatát, Márton Gábor távozása volt a kozármislenyi csapattól. Azzal, hogy ő eligazolt, én is úgy éreztem, hogy ki kell magam próbálnom egy új közegben.

– A kozármislenyi vezetőedző távozásával mennyire hullhat szét korábbi csapata?

– Nem hiszem, hogy szétesne a vezetőedző távozása miatt a Kozármisleny. Már csak azért sem, mert úgy hallottam, hogy a pécsi edzősködés ellenére Márton Gábor szemmel fogja tartani a mislenyi csapatot is. Azt pedig az elmúlt években szintén bizonyította a szakmai stáb és a klub, hogy mindig megtalálják a megoldást a hiányzók pótlására. Ez szerintem így lesz most is.

– Milyenek az első benyomásai az új klubjáról, illetve mit vár a gárdától és saját magától a tavasz során?

– Nagyon jól érzem magam Szolnokon, profi körülmények fogadtak, érezhető a csapaton, hogy a jelenlegi rossz helyezés ellenére komoly célokat dédelget. Az első feladatunk az lesz, hogy bennmaradjunk a második vonalban, hogy aztán elkezdhessük építeni a hosszabb távú céljainkat is. Nagyon motiválnak a vezetőség által megfogalmazott elvárások, jó érzéssel tölt el, hogy komoly feladatok várnak ránk a bajnokság során. Az egyéni célokat tekintve először is szeretnék bizonyítani a vezetőknek, minél jobb játékot várok el magamtól. Egy jó tavaszban bízok, és remélem, elérjük a céljainkat a bajnokságban.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.