Brazil és afrikai stílus keveréke

Az Al Ittihad FC csapatának opciós joga van, hogy további két évre megszerezze Sándor Györgyöt.
 
 

Brazil és afrikai stílus keveréke

Az Al Ittihad FC csapatának opciós joga van, hogy további két évre megszerezze Sándor Györgyöt.
 
 
 

Brazil és afrikai stílus keveréke

Az Al Ittihad FC csapatának opciós joga van, hogy további két évre megszerezze Sándor Györgyöt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sándor György csütörtökön sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton Szaúd-Arábiában, sőt már edzett is az Al Ittihad FC csapatával, amely fél plusz két évre szerződtette. A válogatott középpályás az idény végéig kölcsönben szerepel új együttesében, amelynek opciója van, hogy további két esztendőre megszerezze – áll az F-Group játékos-ügynökség sajtóanyagában.

– Kicsit elhúzódott a tegnap délután, átestem a kötelező vizsgálatokon, aztán megcsináltuk a papírokat, így az edzésre épphogy csak beestem. Estefelé már kellemes az idő, de felkészítettek: ahogy közeledik a nyár, úgy lesz egyre durvább a hőség – mesélte Sándor György. – Április végéig tart a szezon, mert májustól már elviselhetetlen, futballra legalábbis alkalmatlan a hőmérséklet. Azt mondják, Dzsiddában még a leginkább tűrhető a nyár, ez negyvenöt fokot jelent! Nekem ugyanakkor most nincs időm a külső körülményekkel foglalkozni, nincs lehetőségem szép fokozatosan beilleszkedni, hiszen javában tart a szaúdi bajnokság, a játékosok formában vannak, rögvest fel kell vennem a ritmust, hiszen tíz meccs van már csak hátra az idényből.

A 28 éves középpályás a Videoton szakmai vezetésétől kapott a téli szünetre edzésprogramot, amit becsülettel végigcsinált, de a labda nélküli munka nem ugyanaz, mint a közös gyakorlások.

– Nekem úgy tűnik, az itteni futball a brazil és az afrikai stílus keveréke, sokat támadnak a csapatok, a játékosok örömmel egy-egyeznek. Nálunk spanyol edző igyekszik sikerre vezetni a gárdát – folytatta Sándor György. – Az Ittihad patinás egyesület, minden évben a bajnoki címért vagy a kupagyőzelemért harcol. Jelenleg hetedik a csapat, és huszonegy gólt kapott, ezen a téren mindenképpen fejlődni kell. A válogatott szünet után, január huszonötödikén játszunk először, akkor akár már be is mutatkozhatok. Eddig mindenki nagyon barátságos, segítőkészek az emberek. Más a kultúra, mások a szokások, sajátos a konyha, de biztosítottak: az itt szereplő külföldiek mindegyike jól érezte magát az országban.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.