Baja

Nyárig biztosan marad

Szerződése lejárta után más csapatban is kipróbálná magát Szöllősi Tamás.
 
 

Baja

Nyárig biztosan marad

Szerződése lejárta után más csapatban is kipróbálná magát Szöllősi Tamás.
 
 
 

Baja

Nyárig biztosan marad

Szerződése lejárta után más csapatban is kipróbálná magát Szöllősi Tamás.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es válogatottba is meghívót kapott az egész mezőny leggyengébben teljesítő csapata, a Bajai LSE játékosa, Szöllősi Tamás. Persze, ez korántsem meglepő, hiszen az idén még csak huszadik életévét betöltő csatár hét gólt szerzett az őszi szezonban, amivel más csapatok érdeklődését is felkeltette. A támadó a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, hogy bár több ajánlata is volt, klubja ragaszkodik hozzá, így a tavaszt Baján kezdi meg.

– Pont egy hét múlva kezdődik az NB II-es válogatott törökországi edzőtábora, aminek ön is a tagja.

– Nagyon örültem a válogatott meghívónak – kezdte Szöllősi Tamás. – Mégiscsak az NB II húsz legjobb játékosát választották ki, így büszke vagyok rá, hogy a keret tagja lehetek. Várom már az edzőtábort.

– Tavasszal is marad Baján?

– Több másodosztályú együttestől is volt megkeresésem, de a Baja ragaszkodik hozzám, nem akartak elengedni. Nyárig szól a szerződésem, utána viszont szeretnék váltani. Kipróbálnám magamat egy erősebb csapatban is.

– Mik a céljai a bajnokság második felére?

– Egyénileg az a célom, hogy minimum lemásoljam azt, amit az őszi szezonban produkáltam, de az se baj, ha megfejelem azt a teljesítményt. A csapattal pedig szeretnénk kiharcolni a bennmaradást, ami nem lesz könnyű, már-már lehetetlen, de mi azért megpróbáljuk.

- Elkezdték már a felkészülést?

– Igen, hétfőn megvolt már az első tréningünk, és most is éppen edzésre sietek. Hétvégén pedig már felkészülési mérkőzést játszunk, szóval gőzerővel készülünk.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.