Angol erőnléti edző Pápán

Fellai, Benko és Cekulajevs távozott, egyelőre csak Dóczi érkezett, Marics biztosan marad.
 
 

Angol erőnléti edző Pápán

Fellai, Benko és Cekulajevs távozott, egyelőre csak Dóczi érkezett, Marics biztosan marad.
 
 
 

Angol erőnléti edző Pápán

Fellai, Benko és Cekulajevs távozott, egyelőre csak Dóczi érkezett, Marics biztosan marad.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Lombard Pápa is megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. Hétfő délután előbb Zsivóczky Gyula vezetőedző, majd Árki Gábor klubmenedzser és Szemán György klubigazgató köszöntötte a játékosokat, aztán a szakmai stáb a műfüves pályán átmozgató edzést vezényelt a keretnek – tudósít a papa-ma.hu.

Az első tréningről igazoltan hiányzott Youssef Sekour, Goran Marics, Lazar Arszics és Ceasar Quintero, ők a hét második felében csatlakoznak társaikhoz. A klubnál viszonylag nyugodtan telt a szünet, a háttérben a csapat megerősítése érdekében azonban komoly munka folyik. Fellai József és Jose Benko után elhagyja az együttest a nagy reményekkel érkező, ám csalódást keltő lett Aleksandrs Cekulajevs is. Érkező a visszatérő Dóczi Krisztiánon kívül egyelőre nincs, a szakmai stáb azonban egy fiatal, tehetséges angol szakemberrel gyarapodott.

– Nagy örömömre hosszú tárgyalások után sikerült Barney Lord erőnléti edzőt szerződtetni, az angol szakember a sheffieldi akadémián sajátította el tudását, korábban pedig a Ferencváros utánpótláscsapatainál dolgozott. Bízom benne, hogy vele sokkal eredményesebb, komplexebb, hatékonyabb munkát tudunk elvégezni, mint korábban. Nem csak erőnlétben, hanem játékkészségben is fejlődnünk kell, ha ez sikerül, a befektetett munkának meg kell térülnie – magyarázta Zsivóczky Gyula vezetőedző, majd hozzátette, már egy hónapja zajlanak a kulisszák mögött a tárgyalások, bízik benne, hogy olyan játékosok kerülnek Pápára, akik minőséget képviselnek.

Szemán György a játékoskeretben várható változásokról elmondta, hogy Dlusztus Andrást Lengyelországból figyelték, de konkrétum ebben az ügyben még nincs. Goran Marics távozásáról sincs szó, ebben a szezonban biztosan Pápán marad.

– Mindenképpen szeretnénk igazolni, a tárgyalások most folynak, magyar szinten azok jöhetnek szóba, akik jelenlegi csapatuknál nem szeretnének maradni, vagy lejárt szerződésűek, szóba kerülhet még a kölcsönszerződés is, aminek mi annyira nem vagyunk a hívei. Aláírt szerződésű új igazolás jelenleg nincs. A csapat várhatóan februárban egyhetes törökországi edzőtáborba utazik, február elejére pedig remélhetőleg a keret is végleges lesz – ecsetelte a klubigazgató.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.