Karrier

Csak az aláírás hiányzik

Grúz Tamás minden bizonnyal Szolnokon, Németh Gábor pedig Pakson folytatja.
 
 

Karrier

Csak az aláírás hiányzik

Grúz Tamás minden bizonnyal Szolnokon, Németh Gábor pedig Pakson folytatja.
 
 
 

Karrier

Csak az aláírás hiányzik

Grúz Tamás minden bizonnyal Szolnokon, Németh Gábor pedig Pakson folytatja.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, az NB II Keleti-csoportjának utolsó helyén álló Szolnoki MÁV FC régi-új trénere, a korábbi paksi sikeredző, Kis Károly négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtökön Grúz Tamás (FTC), Mundi Roland (Vasas), Pokorni Péter (Paks) és Sipeki István (Paks) személyében. A Ferencvárostól esetlegesen kölcsönbe érkező Grúz távozását a fővárosiak azonban cáfolták, illetve az érintett játékos még Kis Károly bejelentése előtt azt nyilatkozta honlapunknak, hogy még tárgyal zöld-fehérek vezetőivel. A Rangadó.hu ismét megkereste a védőt, aki sejtelmesen válaszolt arra a kérdésre, hogy valóban Szolnokon folytatja-e pályafutását.

– Még semmi sem fix, nem tudok semmi biztosat mondani. Nincs aláírva még semmi, a menedzserem tárgyal a szolnokiakkal – mondta a 27 éves védő.

Megkerestük a labdarúgó ügynökét is, aki elárulta, hogy valóban nincs még aláírt kontraktus, de nagy valószínűséggel Szolnokon folytatja Grúz Tamás.

– Grúz esetében előrehaladottak a tárgyalások, mindenben megegyeztünk a klubbal, csak aláírás nincs még, de minden bizonnyal Szolnokon folytatja – mondta a Rangadó érdeklődésére Paunoch Péter.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az OTP Bank Ligában szereplő MVM Paks együttese a téli átigazolás folyamán mindenképpen kapust szeretne igazolni, és az elsőszámú kiszemelt a 37 éves Németh Gábor, aki már több élvonalbeli klubnál is bizonyított, Kecskeméten például együtt dolgozott a jelenlegi vezetőedzővel, Tomiszlav Sziviccsel. A paksi klub már decemberben megkörnyékezte a hálóőrt, a játékos menedzserétől pedig megtudtuk, hogy nagyon közel a megegyezés a két fél között.

– Németh Gábor kapcsán annyit tudok mondani, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Paks együttesével, közel állunk az aláírt szerződéshez – árulta el Paunoch Péter.

A Békéscsaba csapatától távozó Kiss Zoltán ügyében semmilyen fejleményről nem tudott beszámolni a menedzser, neki egyelőre nincs új klubja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.