Kapussorozat

Van-e élet Casillas után?

Nagy a baj a Real Madridnál, és ilyenkor, főleg az átigazolási periódus előtt, megindulnak a pletykák és találgatások, hogy ki távozik, és ki jöhet helyette.
 
 

Kapussorozat

Van-e élet Casillas után?

Nagy a baj a Real Madridnál, és ilyenkor, főleg az átigazolási periódus előtt, megindulnak a pletykák és találgatások, hogy ki távozik, és ki jöhet helyette.
 
 
 

Kapussorozat

Van-e élet Casillas után?

Nagy a baj a Real Madridnál, és ilyenkor, főleg az átigazolási periódus előtt, megindulnak a pletykák és találgatások, hogy ki távozik, és ki jöhet helyette.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az már-már közhely, hogy Cristiano Ronaldo nagyon menne, nyűgös és kedvetlen. Szóba hozták már a PSG-vel és a portugál támadó második apja, Ferguson mester is számtalanszor kijelentette, hogy Cristianót bármikor tárt karokkal várják a Manchester Unitednél.

Ronaldo azonban legalább a kezdőcsapat tagja volt a Real legutóbbi, csúfosra sikeredett idényzáró meccsén, míg Iker Casillas, a királyi csapat jelképe a kispadot koptatta, melegítőjét a fejére húzva szomorkodta végig a meccset. A Madridhoz közel álló Marca című újság szerint elvesztette a portugál edző bizalmát, mások szerint meg túl erős személyiséggé nőtte ki magát az öltözőben az elmúlt időszakban. Ahogy a nagy haver, Segio Ramos fogalmazott a minap: „Iker marad a mi vezérünk”, és rossznyelvek szerint az ilyen kijelentések hallatán a nyers modorú portugál tréner rendszerint úgy érzi magát, mintha forró ólmot öntenének a fülébe.

A problémák már régen kezdődtek. Casillas élete párja, a neves sportkommentátor, Sara Carbonero gyakran fecseg ki öltözőtitkokat a kamerák előtt, amit Mourinho közelében sokan Casillas számlájára írnak, közben meg a kapus többször olyan fájdalmas arccal áll egy-egy CR gól után a kapujában, mintha legalábbis édesanyja temetésén kellene részt vennie.

Morinho ennek megfelelően bünteti is rendesen Casillast, a cserekapus Adán jobb formájáról nyilatkozik, illetve játékos-megfigyelőit már ráküldte több, esélyesnek tartott kapusra. Hónapok óta mennek a találgatások, változó nevekkel, hogy kik lehetnek a mester jelöltjei.

Itt van mindjárt a beszédes nevű Casilla, aki manapság az Espanyol gólvonalát tapossa a bajnoki meccseken, és a portugál már régóta nézegeti, sőt már angliai edzősége alatt is vitte volna, csak sokallta az árát. Érdekes momentum, hogy Casilla éveken át a Real ifiben jeleskedett. Még ennél is viccesebb az, hogy Casilla katalán, sőt már a katalán válogatott kapuját is védte Cruyff irányítása alatt.

Casilla

Morinho régóta nézegeti a Zaragoza kapusát, Robertót is. A 26 éves hálóőr az Atletico Madridban nevelkedett, de két évig védett a portugál Benficában is, ráadásul minden korosztályos spanyol válogatott kapuját őrizte. Ha kellő rutinja még nincs is, de magassága, amely 190 centi fölötti, mindenképpen lenyűgöző.

Roberto

Manuel Neuer szintén igazi csemege lehetne a madridi szurkolóknak, nem mintha bárki szívesen lenyelné Casillas távozását a Bernabeu környékén. A német kiváló kapus, akár a válogatott, akár a Bayern kapuját őrzi, igazi világklasszisként viselkedik minden pillanatban. Az alábbi videón tíz legnagyobb védését szedték össze. Nem rossz kapus, na!

Manuel Neuer

David De Gea is a jelöltek között van, tréfás, hogy bemutatkozása során éppen a már említett Robertót váltotta, mert az Atleticóban védő kapus megsérült. Azóta a Manchester United sztárja lett, egyszer szívesen kirúgnák, máskor imádják. Ha Mourinho üzenne, tuti indulna Madridba.

David De Gea

A kérdés mindezek után csak az, hogy mennyire veszi figyeli Florentin Perez elnök a Real-szurkolókat, akiknek teljesen más elképzelésük van az egész ügyről, hiszen toronymagasan Casillast tartják például az őszi szezon legjobb játékosának, ahogy azt a Marca legutóbbi szavazása bizonyította. Arra meg gondolni sem mernek a királyi gárda elvakult szurkolói, hogy esetleg a nagy rivális Barcelona vezetői netán az El Mundo Deportivo friss szavazását veszik figyelembe, amely szerint a Barcelona-rajongók 71 százaléka baromi szívesen elcserélné Casillast a jelenlegi kapusra, Victor Valdesre. Na, ha sok racionális alapja nincs is e felvetésnek, azért ez lenne a legdurvább meglepetés, nem igaz?

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.