Lóránt Péter tippel

Nyer az Olaj Zágrábban? Kosaras hétvége!

 
 

Lóránt Péter tippel

Nyer az Olaj Zágrábban? Kosaras hétvége!

 
 
 

Lóránt Péter tippel

Nyer az Olaj Zágrábban? Kosaras hétvége!

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Lóránt Péter, a Virtus Roma és magyar kosár válogatott centere tippel.

Cibona - Szolnok - Tipp:2!

- A szívemre hallgatok ezúttal, és bizalmat szavazok az Olajnak! Két győztes meccsel a hátuk mögött önbizalommal teli játékot várok Báderéktől. Ez pedig akár a győzelemhez is elegendő lehet. Meglepetést érzek, húzzuk be a 2-est!

Sopron – Körmend - Tipp:1!

- A Meszlényi-Patonay páros összerakta rendesen a Sopront, így a Körmend vesztesen hagyja el a pályát…

Pécs – Albacomp - Tipp:1!

- Kiváló szakmai munka folyik Pécsett is, csakúgy, mint Sopronban. A mecsekaljai együttes elcsípheti a fehérváriakat. Szerintem kikap az Albacomp!

Lagun Aro - Real Madrid - Tipp:2!

- San Sebastianban nem könnyű nyerni, ezt pontosan tudom, hiszen tavaly még én is a baszkoknál játszottam. Ennek ellenére most mégis a fővárosiak sikerét várom, hiszen a Real nagyon egyben van az idén. Veretlen még a bajnokságban a királyi gárda, és nem gondolom, hogy e parádés széria San Sebastianban szakadna meg. Emellett sok kosarat várok, hiszen mindkét fél hajlamos a támadásokra helyezni a hangsúlyt.

Caja Laboral - CB Canarias - Tipp:1!

- Sima hazai győzelemmel végződik az összecsapás. Az újonc elsősorban otthon erős, ezúttal viszont idegenben kellene bizonyítania. Szerintem nem sikerül, magabiztosan győz a Caja laboral.

Ha tetszettek a tippek, kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebook-on barátaid is ki tudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni.

Virtus Bologna - Montepaschi Siena - Tipp:2!

- Totális háromesélyes mérkőzés. Nekünk a hazaiak sikere lenne jobb, ám ennek ellenére szerintem a Siena szerzi meg a győzelmet. A Bologna kimondottan kellemetlen ellenfél hazai környezetben: a csarnokban olyan a miliő, amely olykor a játékvezetőkre is nagy hatással van… Ám ezen az estén ez is kevés lesz, nyernek a vendégek!

Sorozatunk korábbi részében tippelt már Lóránt Péter a válogatott és a Virtus Roma centere, Rózsa Dániel a Haladás kapusa, Bori Gábor a Paks középpályása és Majka a rapper, műsorvezető és Gyömbér Gábor a Ferencváros focistája is.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.