Karrier

Mindenhol jó, de legjobb Sopron

Seper Ákos hétévnyi ciprusi légióskodás után tért haza idén nyáron.
 
 

Karrier

Mindenhol jó, de legjobb Sopron

Seper Ákos hétévnyi ciprusi légióskodás után tért haza idén nyáron.
 
 
 

Karrier

Mindenhol jó, de legjobb Sopron

Seper Ákos hétévnyi ciprusi légióskodás után tért haza idén nyáron.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A ciprusi légiós. Hosszú éveken át így emlegették Seper Ákost, aki hét éven keresztül futballozott a szigetországban, azonban idén nyáron egy rövid szombathelyi kitérő után Sopron felé vette az irányt, és hazatért. A 32 éves védő a Rangadó.hu érdeklődésére mesélt a hazatérése okairól, a vezetők miatt meghiúsult próbajátékáról, és az SVSE idei terveiről is.

– Hét évet voltam kint Cipruson – kezdte Seper Ákos. – Az utolsó szezonban már az ország török felén játszottam. Ott azonban csak két idegenlégiós szerepeltethető, így már nem fértem bele az elképzelésekbe. A görög részről lett volna ajánlatom, de a bizonytalan gazdasági helyzet miatt azt már nem vállaltam, és hazajöttem.

– Ami után a Haladásnál volt próbajátékon...

– Ez a történet valóban nem úgy sikerült, ahogy elterveztem. Azonban nincs bennem tüske, így döntöttek a vezetők akkor... Nem leszek Haladás-játékos, csak maximum az öregfiúknál.

– Miért éppen a Sopront választotta?

– Itthon akartam játszani. Éppen Artner Tamás ajánlott be az akkori edzőnkhöz, Soós Imréhez. Adódott a lehetőség, én pedig elfogadtam.

– Az ősz viszont nem úgy sikerült, ahogy eltervezték.

– Való igaz, ezen nincs is mit szépíteni. A csapat nyáron jutott fel a harmadosztályból, és a minőségi helyett a mennyiségi erősítését sikerült megvalósítania a csapatnak. Azonban, ha télen sikerül néhány jó futballistát igazolni, akkor elérhetjük a célunkat és bennmaradhatunk. Bücs Zsolt edzősködése alatt már javult valamelyest az együttes játéka, és a téli szünetben is két hetet még tovább edzettünk, edzőmeccseket játszottunk, ami tavasszal a hasznunkra válhat még. Sopronnak szüksége van egy minimum másodosztályú klubra, hiszen a feltételek adottak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.