Karrier

Érdeklődés volt, konkrétum még nincs

Németh Gábor szívesen dolgozna újra együtt Tomiszlav Sziviccsel.
 
 

Karrier

Érdeklődés volt, konkrétum még nincs

Németh Gábor szívesen dolgozna újra együtt Tomiszlav Sziviccsel.
 
 
 

Karrier

Érdeklődés volt, konkrétum még nincs

Németh Gábor szívesen dolgozna újra együtt Tomiszlav Sziviccsel.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Több játékosát is szélnek eresztené télen az MVM Paks. Kapusposzton Kovács Attila szinte biztosan távozik, Pokorni Péter esetében pedig a kölcsönadást fontolgatják. A megüresedő helyeket persze pótolni kell, hiszen így Csernyánszki Norbert személyében csak egyetlen hálóőre maradna a klubnak. A pepsifoci.hu legfrissebb értesülései szerint a korábban a Kecskemétben játszó, és Tomiszlav Szivics vezetőedző által jól ismert Németh Gábor lenne az egyik kiszemelt. A Rangadó.hu megkereste a 37 esztendős hálóőrt, aki elmondta, valóban beszélgetett már a paksi vezetőkkel, de konkrét dolgokról még nem tud beszámolni.

– Igaz a hír? Pakson folytatja?

– Semmi konkrétummal nem tudok még szolgálni az ügyben, hogy hol fogom folytatni a pályafutásomat – kezdte Németh Gábor. – Haraszti Zsolttal, a paksiak ügyvezetőjével kedden volt egy beszélgetésem, hogy mi lenne, ha... De ez csak érdeklődés volt. Több csapattal is kapcsolatban állok egyébként.

– Korábban Kecskeméten dolgozott már együtt Tomiszlav Szivics edzővel. Milyen viszonyban voltak?

– Teljesen normális edző-játékos viszonyban álltunk. Ő most már magyar állampolgár is, de nagyon jellemző rá a szerb mentalitás, ami jót tesz a habitusának. Nagyon jó szakembernek tartom.

– Akkor örömmel fogadná, ha januártól ismét együtt dolgoznának?

– Azt gondolom, igen. Bár tudom, hogy nem lenne könnyű csapatba kerülnöm, de megdolgoznék érte.

– Mióta ősszel távozott Kecskemétről, játszott valahol? Alacsonyabb osztályban?

– Nem. NB II-ben nem is nagyon akartam, amatőr szinten pedig nem tette lehetővé, hogy már szerepeltem ebben a szezonban NB I-es mérkőzésen. Lakóhelyemen, Répcelakon látogattam a csapat edzéseit, és külön kapusedzővel is dolgoztam. Igazából jót is tett ez a kis pihenés, de most már feltöltődtem, és kész vagyok az újabb kihívásokra.

Keresnek egy kapust...

A Rangadó.hu a MVM Paks ügyvezető igazgatóját, id. Haraszti Zsoltot is megkereste, aki elárulta, hogy az öt említett játékost azért engedik el megfelelő ajánlat esetén, mert a vezetőedző nem számul velük.

– Az a lényeg, ha megfelel ajánlat érkezik, akkor távozhatnak – erősítette meg a klubvezető. – Amennyiben nem történik ilyen, akkor maradnak. Leültünk, és egy közös megbeszélés során határoztunk így, természetesen volt szakmai vélemény is, az a legfontosabb. A vezetőedző jelezte, hogy ezeknek a srácoknak kicsit hátrébb van a helyük a kezdőcsapatba kerülésért vívott harcban.

A paksi ügyvezető azonban a Németh Gábor iránti érdeklődést nem tudta megerősíteni.

– Ezzel kapcsolatban csak annyit akarok mondani, hogy keresünk kapust. De nem tudom azt megerősíteni, hogy ez Németh Gábor vagy akárki más – magyarázta Haraszti.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.