A teremben még nincs szünet

Pénteken a 14. forduló mérkőzéseivel folytatódik a teremlabdarúgó NB I alapszakasza.
 
 

A teremben még nincs szünet

Pénteken a 14. forduló mérkőzéseivel folytatódik a teremlabdarúgó NB I alapszakasza.
 
 
 

A teremben még nincs szünet

Pénteken a 14. forduló mérkőzéseivel folytatódik a teremlabdarúgó NB I alapszakasza.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek este Csömörre látogatnak a debreceniek, és bizony bravúrra van szükségük, hogy ne ragadjanak az alsóháznak is az alsó régiójában. Nem lesz könnyű dolguk, mert rendkívül hullámzó formában vannak mostanság, a Rubeola pedig legutóbb győzni tudott Üllőn, és igyekszik stabilizálni a helyét a tabella középmezőnyében. Az MVFC játékosainak bizonyára nincs kilométerhiányuk, hiszen legutóbb Gödöllőn léptek pályára, aztán Békéscsabán játszottak Magyar Kupa-meccset. Most otthon szerepelnek, és bizonyára meglehetősen fáradtak a sok utazástól, ezért mázlijuk van, mert verhető ellenfele fogadnak: a Cső-Montage látogat Berettyóújfaluba.

A terembajnokságban szokatlan a szombati meccs, de mindenképpen nézőbarát, ezért is üdvözölendő a szegediek kezdeményezése. Az UTC legutóbb nagy meglepetésre éppen hazai környezetben kapott ki a Haladástól, most pedig azt a Veszprémet fogadja, amely újonc létére eddig eredményesebb idegenben, mint saját pályáján... Hétfőre két meccs marad, a szombathelyiek az Aramist látják vendégül, és nem esélytelenek az újabb pontszerzésre a rapszodikus budaörsiek ellenében. A Gödöllő számára kötelező győzelemnek számít a fővárosi vendégszereplés, de mint tudjuk, a kötelező feladatok bizonyulnak olykor a legnehezebbnek... A sereghajtó MAFC meglehetősen régen nyert legutóbb, de a veszprémi pontszerzése azt mutatja, hogy nem mondott le a felzárkózásról.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 14. forduló

December 7. péntek
19 óra: Rubeola FC Csömör – DEAC Armada Futsal Club
19.30: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Üllő FC Cső-Montage
December 8. szombat
18.30: Újszegedi TC – 1. FC Veszprém
December 10. hétfő
18.15: Haladás VSE – Colorspectrum Aramis
20.15: MAFC-BME-Docler Akadémia – Gödöllői Bikák

Szabadnapos: Rába ETO

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.