Bejött, amire számítottunk

A Rába ETO győzött, a riválisok botlottak a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának 13. fordulójában.
 
 

Bejött, amire számítottunk

A Rába ETO győzött, a riválisok botlottak a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának 13. fordulójában.
 
 
 

Bejött, amire számítottunk

A Rába ETO győzött, a riválisok botlottak a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának 13. fordulójában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tartják a lépést a bajnokkal? – kérdeztük a futsal élvonal hétfő esti fordulójának beharangozójában, hangsúlyozva, hogy a címvédő győriek most elléphetnek riválisaiktól. Várakozásaink igazolódtak, hiszen a címvédő simán nyert Debrecenben, a Szeged viszont csak döntetlent játszott, a Berettyóújfalu pedig kikapott.

Az UTC kétszer is vezetett az Aramis otthonában, ám a budaörsiek az utolsó másodpercekben, létszámfölényes szituációban egyenlítettek – tudósít a szegedma.hu.

Az Aramis hamar vezetést szerzett Korozmán Krisztián szemfüles találatával. Dürgő Péter rövidesen egy nem kevésbé rafinált sarkazással egyenlített, majd felpörgött a meccs, és mindkét oldalon számos ziccer maradt ki. Ebben komoly szerepet játszott a két kapus: Tombácz Róbert és Sikur Lajos a tőlük megszokott bravúrokkal villogtak. Aztán a hajrában egy szabadrúgást követően szerencsés körülmények között Tóth Attila közelről előnyhöz juttatta a csongrádiakat, s bár még az Aramis többször is egyenlíthetett volna a szünetig, végül 2-1-es vendégvezetéssel érkezett a pihenő.

A fordulás után a kemény mezőnyharcot végül a brazil Roni törte meg, aki Tóthról lefordulva egalizált. Rövidesen a hibák büntetővé értek hazai részről, ám az UTC nem bizonyult szerencsésnek, a tízméterest Koncz Zsolt, az ismétlést Fülöp Tibor vágta a felsőlécre. Ezt követően mindkét gárda óvatosan védekezett a faultok miatt, igaz, szabálytalanságok óhatatlanul adódtak ekkor is, ám a játékvezetők inkább nem döntöttek a kétes szituációkban. A feszült végjátékban úgy tűnt, az UTC tovább gyarapítja idegenbeli győzelmeit, hiszen egy szépen felépített támadás végén Fülöp módosította 3-2-re az eredményt. Ám nem adták fel a hazaiak, létszámfölényes játékra álltak át, s ez a végén meg is hozta nekik az egyenlítést, a végig remekül játszó Csopaki István mentett meg egy pontot 22 másodperccel a vége előtt (3-3).

A címvédő és listavezető győriek imponáló magabiztossággal nyertek Debrecenben, a Magyar Kupa-aranyérmes Berettyóújfalu viszont kikapott Gödöllőn. Két alsóházi rangadót is rendeztek ebben a körben: a Veszprém és a MAFC ismét megosztozott a pontokon, a Rubeola Csömör viszont némi meglepetésre győzni tudott a Cső-Montage otthonában.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 13. forduló

Colorspectrum Aramis – Újszegedi TC 3-3 (1-2)
Gólszerzők: Korozmán (4.), Roni (29.), Csopaki (40.), illetve Dürgő (8.), Csopaki (öngól 16.), Fülöp (38.)

1. FC Veszprém – MAFC-BME-Docler Akadémia 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Finta (16.), Pálfi (35.), illetve Öreglaki (3., 12.)

DEAC Armada Futsal Club – Rába ETO 1-8 (0-3)
Gólszerzők: Kövér (28.), illetve Lódi (1.), Juanra (10.), Dróth (17., 32., 33.), Fabio (22., 37.), Harnisch (30.)

Gödöllői Bikák – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 3-2 (2-2)
Gólszerzők: Vidák (1.), Füzy (4.), Veres (33.), illetve Szabó P. (12.), Rábl (14.)

Üllő FC Cső-Montage – Rubeola FC Csömör 5-8 (3-4)
Gólszerzők: Simon Zs. (11., 15.), Takács M. (15., 26.), Krizbai (35.), illetve Tősér (8.), Simon P. (8., 31.), Hosszú (11., 21., 38.), Tihanyi (13.), Varga Cs. (30.)

Szabadnapos: Haladás VSE

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.