Nem látszott, hogy már eldőlt

A Győri ETO 3-2-re nyert a Paks otthonában, és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.
 
 

Nem látszott, hogy már eldőlt

A Győri ETO 3-2-re nyert a Paks otthonában, és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.
 
 
 

Nem látszott, hogy már eldőlt

A Győri ETO 3-2-re nyert a Paks otthonában, és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A párharc első meccsén a játékvezető is kellett a győriek fölényes, 4-0-s sikeréhez, hiszen Szabó János már a hatodik percben piros lapot kapott. A visszavágó nem tartogatott túl sok izgalmat, hiszen mindkét edző tartalékolni próbált a hétvégi bajnoki meccsre, és ez az összeállításokon is meglátszott. Aztán mégis eseménydús meccs kerekedett a dologból...

A magabiztos előny tudatában pályára lépő ETO már a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést, és a nyolcadik percben, Kronaveter távoli lövésének köszönhetően a vezetést is sikerült megszereznie. Nem egészen tíz perc elteltével Andrics került óriási helyzetbe, de a támadó az oldalhálóba bombázott – tudósít a Kisalföld.

A huszadik percben Simon Attila szabadrúgásból egyenlített, majd három perccel később egy kétes szituáció után a játékvezető kiállította a Simonnal szemben utolsó emberként szabálytalankodó Djordjevicset, valamint büntető ítélt a hazaiaknak. A labda mögé a sértett állt, aki nagy erővel lőtt a kapu jobb oldalába (2-1).

Az első félidő második felében kiegyenlített játék zajlott, a hazaiak valamelyest kezdeményezőbbek voltak az emberhátránnyal játszó győrieknél, de komolyabb helyzetet nem sikerült kidolgozniuk, míg a látogatók Dudás Ádám szöglete után Kronaveter fejesének köszönhetően egyenlíteni tudtak.

A szünet után sokáig mezőnyjáték zajlott, majd a találkozó 55. és 56. percében Dudás hasonló szituációból kétszer is óriási helyzetbe került, de egyik lehetőséget sem tudtak gólra váltani. A folytatásban az emberhátrányban játszó ETO továbbra is szervezetten játszott, és a nyolcvanadik percben Dinjar indítása után Dudás megszerezte a harmadik gólt is. Három perccel később Tököli esett el látványosan Lang Ádám mellett a tizenhatoson belül. A játékvezető ezúttal is büntetőt ítélt, ám Simon hanyagul elvégzett próbálkozását Molnár Péter megfogta.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.