Már a harmadik percben eldőlt

A teremlabdarúgó-címvédő Rába ETO hazai pályán alaposan ellátta a Gödöllői Bikák baját.
 
 

Már a harmadik percben eldőlt

A teremlabdarúgó-címvédő Rába ETO hazai pályán alaposan ellátta a Gödöllői Bikák baját.
 
 
 

Már a harmadik percben eldőlt

A teremlabdarúgó-címvédő Rába ETO hazai pályán alaposan ellátta a Gödöllői Bikák baját.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Villám rajtot vett a címvédő: remekül kezdték a mérkőzést a győriek, s három perc elteltével már 3-0-s hazai előnyt mutatott az eredményjelző. A sokkból aztán felébredt a vendégcsapat, öt perc elteltével már a Gödöllő is el-eljutott Balázs Zoltán kapujáig, igaz a nagy helyzeteket az ETO hagyta ki. A félidő felére aztán kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, Vidák lövésénél például Balázsnak kellett bravúrt bemutatnia, újabb gólt azonban a hazaiak értek el a játékrész utolsó előtti percében. Még az első félidőben szépíthetett volna a Gödöllő, Ughy azonban mellé bombázott egy kisbüntetőt.

Jobban kezdték a második félidőt is a hazaiak. Egy szabadrúgást követően Lódi emelte közelről a kapuba labdát, majd Luque lőtt újabb gólt. A 28. percben szépített a Gödöllő: Vidák lőtt nagy erővel a győri kapu jobb oldalába. Két perc múlva azonban ismét egy győri találat következett, majd a hajrában Martins is betalált, sőt Dróth még két találatot szerzett, ezzel kialakítva a 10-1-es végeredményt. Összességében a Rába ETO magabiztos játékkal, a papírformának megfelelő könnyed győzelmet aratott a nem túl nagy ellenállást tanúsító Gödöllővel szemben – tudósít a futsal-hungary.hu.

A forduló legeredményesebb játékosát mégsem ők adták, hanem a Cső-Montage, amely az új edző, Jávor István irányításával egyre jobban szerepel: ezúttal Simon Zsolt mesternégyesének is köszönhetően győzött az idegenbeli bravúr-döntetleneket hazai vereségekkel elcsúfító Debrecen otthonában.

A Rubeola is egymás után másodszor bukott otthon: most az újonc Veszprém tudott nyerni Csömörön, nem is kicsit! Folytatódott az Aramis rossz sorozata, bár a budaörsiek a szünetben még vezettek a Berettyóújfalu otthonában, a végén az MVFC tulajdonképpen simán győzött. A sereghajtó MAFC ezúttal is kikapott, méghozzá hazai pályán, a Haladástól.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 11. forduló

Rába ETO – Gödöllői Bikák 10-1 (4-0)
Gólszerzők: Luque (1., 2., 26.), Harnisch (2.), Juanra (18.), Lódi (22.), Al-Ioani (29.), Martins (36.), Dróth (37., 37.), illetve Vidák (27.)

DEAC Armada Futsal Club – Üllő FC Cső-Montage 3-7 (2-4)
Gólszerzők: Fekete V. (16.), Berecz (17., 28.), illetve Simon Zs. (7., 16., 30., 39.), Mezőfalvi (14., 20.), Krizbai (23.)

Rubeola FC Csömör – 1. FC Veszprém 2-5 (1-1)
Gólszerzők: Simon P. (20.), Tihanyi (35.), illetve Bényi (19., 24.), Szabadfi (28.), Pálfi (31.), Finta (40.)

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Colorspectrum Aramis 5-2 (1-2)
Gólszerzők: Lovas (16.), Gál (29.), Szabó P. (31.), Trencsényi (38.), Rábl (40.), illetve Dávid R. (12.), Csopaki (18.)

MAFC-BME-Docler Akadémia – Haladás VSE 3-6 (0-1)
Gólszerzők: Sivák (26., 36.), Szabó Z. (40.), illetve Kottán (12., 23.), Halmos (24.), Bagó (26., 31.), Joó (27.)
Kiállítva: Munkácsi (11.)

Szabadnapos: Újszegedi TC

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.