A Rangadó.hu szakértője

A szerencse forgandó

A Kecskemét hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal az OTP Bank Liga 15. fordulójában.
 
 

A Rangadó.hu szakértője

A szerencse forgandó

A Kecskemét hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal az OTP Bank Liga 15. fordulójában.
 
 
 

A Rangadó.hu szakértője

A szerencse forgandó

A Kecskemét hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal az OTP Bank Liga 15. fordulójában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első félidőben a Tarabai buktatásáért megítélt tizenegyest Litsingi fölé lőtte, majd egy veszélytelennek tűnő beadást Vaskó Tamás a saját kapujába emelte, így a szünetben a Paks vezetett. A második félidőben számtalan kihagyott kecskeméti lehetőség után tizenegyeshez jutott a Paks, de Simon Attila lövését Borszéki Csaba kivédte. A hazaiaknak végül a mérkőzés utolsó percében sikerült egyenlítenie Pekár László szabadrúgása révén (1-1).

– Nem törvényszerű, de ilyen a futball: a hazaiak kihagyták a tizenegyest, ettől meg is rogytak, és jött a szerencsétlen, illetve a mi szemszögünkből szerencsés öngól. Ez nekünk lélektanilag jót tett, őket viszont padlóra küldte – mondta a Rangadó.hu szakértője, Zsók József, az MVM Paks sérült játékosa. – Ha a második félidőben belőjük a büntetőnket, eldőlhetett volna a meccs, de kimaradt, és a legrosszabb pillanatban kaptunk gólt, amikor már nem volt idő javítani. A játék képe alapján is igazságos a döntetlen, és mindkét oldalon kimaradt egy-egy büntető. Nagyon kellett volna ez a győzelem, hiszen a döntetlenekkel nem sokat érünk a hárompontos rendszerben. Sifter Tamásnak egész héten problémái voltak, az ő kiválása megkavarta a csapatot, mert Fiola Attila és Szabó János is más posztra került. Közbejöttek tehát a sérülések, folyamatosan változik a csapat, ami zavaró tényező. Nem érzem annyira gördülékenynek a játékot, az előző meccseken sokkal jobban ment, rendszeresen mi domináltunk.

Zsók József október közepén, a siófok elleni Ligakupa-meccsen szenvedett súlyos térdsérülést.

– Most vagyok négyhetes, és egy hete kezdtem a gyógytornát. Már nagyon ideje volt, mert nagyon hiányzott a mozgás, nem vagyok hozzászokva az ilyen életmódhoz, a fekvéshez – mondta a 28 éves védő. – Az operáció utáni első héten lábra sem tudtam állni, annyira fájt a fejem. Most keresem a megfelelő rehabilitációt, már beszéltem Kanta Szabolccsal, hiszen neki is hasonló problémája volt. A lehető legrosszabbkor jött ez a sérülés, hiszen teljesen rendbe voltam és jól is ment a játék. Szeretnék minél hamarabb visszatérni, de természetesen nem szeretném elsietni. Majd az idő eldönti, hogy játszhatok-e még ebben a bajnokságban.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.