Keddi tutitár

Kupakedd

A Magyar Ligakupa mellett az FA-kupában találtunk egy érdekes meccset...
 
 

Keddi tutitár

Kupakedd

A Magyar Ligakupa mellett az FA-kupában találtunk egy érdekes meccset...
 
 
 

Keddi tutitár

Kupakedd

A Magyar Ligakupa mellett az FA-kupában találtunk egy érdekes meccset...

Braintree-Tranmere Rovers 2!

Bár gyakoriak a meglepetések az angol FA-kupában, ma nem borul a papírforma a Cressing Road-on. Az ötödik vonalban szereplő hazaiak búcsúzni kényszerülnek a sorozattól.

A Konferencia Ligában szerepel a Braintree együttese, és ott is bizony a tabella hátsó régiójában tanyáznak. A társulat mindössze a 19. pozícióban állomásozik, 17 meccsen 20 pontig jutott a gárda (5-5-7). Otthon sem félelmetes a Braintree, hiszen mutatója saját közönsége előtt szerény (2-3-3).

Az elmúlt hetekben teljesen kiszámíthatatlan teljesítményt nyújtott az alakulat, az előző körben az FA-kupában a Lowestoftot ejtette ki nagy csatában (3-2). Összességében igencsak extra teljesítményre lenne szükség a Braintree-től a továbbjutáshoz...

Két osztály és még 18 helyezés választja el egymástól a két gárdát: a Tranmere magabiztosan vezeti a League One-t, 17 fordulót követően 37 ponttal, öt egység előnyből várja a folytatást. A Rovers idegenben is meggyőző (6-2-1), és az október közepi hullámvölgyből is kikecmergett már a társulat: az elmúlt három játéknapon nem talált legyőzőre, sőt, két sikerrel a háta mögött érkezik a Cressing Road-ra.

Bár az FA-Kupában gyakoriak a meglepetések, ma nem kalkulálunk a papírforma borulásával. A Tranmere lényegesen összeszedettebb együttes, így a kiscsapat nem lesz feltartóztatni a Roverst. Tippünk tehát 2-es!

Szombathelyi Haladás-Győr +2,5!

Az 5. fordulót rendezik a honi Ligakupában, és szerintünk a Hali a Győrrel gólgazdag meccset vív majd. Simán jön a +2,5!

A Ligakupa A-csoportjában a legfontosabb dolgok eldőlhetnek ma délután. A Haladás - úgy tűnik - feladta ezt a sorozatot, ugyanis rendre tartalékosan áll fel, és a "takarékprogramnak" meg is lett az eredménye: négy fellépésen mindössze két pontot szerzett az Artner-csapat.

A szombathelyiek a Rohonci úton két ikszet játszottak: a Gyirmóttal és a Honvéddal is 3-3-ra végeztek. Vendégségben nem ment ilyen jól Andorkáéknak, Győrben, az U 19-es csapattal kiállva 5-1-es vereséget szenvedtek, Kispesten pedig 2-0 lett a piros-feketék javára. A Hali most már csak amolyan becsületbeli ügyként kezeli a Ligakupát, ám vélhetően ismételten erősen B-csapattal állnak majd ki a vasiak.

A Haladás 4 meccsen 7-13-as gólarányt hozott össze, háromszor jött a +2,5-ös opció. Sőt, ezeken a +5,5 is megélt volna!

A Győr vezeti 10 egységgel a tabellát, verte otthon a Halit és a Gyirmótot, mindkettőt 5-1-re. Vendégségben a "szomszédban" 2-2-re végzett, Kispesten pedig 3-0-ra nyertek a Pintér-legények.

A négy csatában 15-4-es gólarányt produkált a listavezető, és mindannyiszor ült a +2,5! A zöld-fehérek erős, és nem mellékesen nagyon bő kerettel dolgozhatnak, így a tartalékos ETO is bombaerősnek tűnik a többi alakulathoz képest.

A vendégek tűnnek egyértelműen esélyesebbnek, ám a gólokban biztosabbak vagyunk! Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.