Igazságtétel

 
 

Igazságtétel

 
 
 

Igazságtétel

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros hazai pályán a hajrában értékesített büntetővel 2-1-re legyőzte a címvédő Debrecent az OTP Bank Liga 14. fordulójának vasárnapi rangadóján. A hajdúságiak sorozatban harmadik vereségüket szenvedték el.

A Debrecen kezdte jobban a mérkőzést és egy szöglet után vezetést szerzett. Ezt követően a Ferencváros az elmúlt fordulókban mutatott jó formáját igazolva mezőnyfölénybe került, állandó nyomást gyakorolt az ellenfélre, s ennek meg is lett az eredménye, mert a szünetre már 1-1-es döntetlennel vonulhattak a játékosok. A folytatásban is a hazaiak irányították a játékot, a címvédő hajdúságiak teljesen beszorultak, a fővárosiak pedig sorra vezették a veszélyes akciókat és dolgozták ki a helyzeteket, de csak lesgólt sikerült szerezniük, illetve egyszer a kapufa mentette meg a címvédőt. A hajrában aztán egy jogtalan büntetőből elért góllal végül mégis a Ferencváros szerezte meg a megérdemelt győzelmet.

A játékvezető nyerte meg a meccset a Fradinak, de a játékosok is sokat tettek érte
A mérkőzés bő összefoglalója, hangulati elemekkel
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.