Hétfői tutitár

Ha "kismadrid", akkor gólözön!

Ma egy spanyol és egy német másodosztályú meccset vettünk górcső alá. Gólokból Madridban és Hamburgban sem lesz hiány...
 
 

Hétfői tutitár

Ha "kismadrid", akkor gólözön!

Ma egy spanyol és egy német másodosztályú meccset vettünk górcső alá. Gólokból Madridban és Hamburgban sem lesz hiány...
 
 
 

Hétfői tutitár

Ha "kismadrid", akkor gólözön!

Ma egy spanyol és egy német másodosztályú meccset vettünk górcső alá. Gólokból Madridban és Hamburgban sem lesz hiány...

Real Madrid Castillia-Reacreativo Huelva +2,5!

Gólzáporos meccsen zárul a Liga Adelante 13. fordulója: a "kismadrid" mérkőzésén legalább lesz három találat, az tuti!

A 13. játéknapnak futottak neki a csapatok a napokban: hőseink közül a hazaiak a 12. helyen állnak, 12 fellépésen 16 pontot gyűjtve. Otthon igencsak hektikusan teljesítenek: vagy nyernek, vagy kikapnak (3-0-3). Az összesített gólarányuk elképesztő: 25-26! A 2. legtöbb találatot jegyzik, viszont az övék a legrosszabb védelem... A csapat csak kétszer játszott -2,5-ös mérkőzést... A fehérek formája nem ideális, ugyanis a legutóbbi három ütközetben nem tudtak nyerni.

A Recre négy hellyel és három ponttal előzi meg aktuális riválisát, ám idegenben pocsék a társulat: 1-1-4, 5-15-ös gólaránnyal megfűszerezve. Nehéz széria van a brigád háta mögött, ugyanis az elmúlt hetekben zömében élcsapatokkal meccseltek - váltakozó sikerrel. Verték például a Villarealt, a barva B-t, ugyanakkor kikaptak a Gironától és az Almeriától.

Érdekes kis csörte lesz, az már egyszer biztos! A 2005/2006-os kiírásban találkoztak egymással a csapatok a második vonalban, akkor mindkétszer a Huelva győzött. És mindkétszer jött a +2,5-ös opció! Ma sem lesz másként 1,57-es opcióért szerintünk tuti, hogy összehoznak a csapatok legalább három találatot!

St. Pauli-Bochum Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Két, korábban szebb napokat megélt együttes csatája sok izgalmat, no és gólokat hoz...

A 13. fordulóban a Bochum vizitál a vigalmi negyedbe. A St. Pauli jelenleg a 11. pozíciót foglalja el, 12 csatában 14 egységet zsebelt be. A Millerntor-Stadionban valamelyest jobban ment a barna-fehéreknek (2-2-1, csak az Aalen nyert nála). Ám ami fontosabb, hogy Michael Frontzeck alakulata igencsak elkapta a fonalat! A legutóbbi négy bajnokin szerzett 8 pontot, és rúgott 8 gólt! Két hete a Drezda, a legutóbbi fordulóban pedig a "kismünchen" volt az áldozat.

A Bochumnál valami nagyon nem stimmel: a 14. 10 ponttal, közvetlen közelében tanyázik a kiesőzónának. A kékek meglépték az ilyenkor szokásosat, váltottak a kispadon: Andreas Bergmann ment, Karsten Neitzel jött. A csapat az új trénerrel továbbjutott a kupában, majd hazai környezetben ikszelt a Cottbus-szal (2-2). Iashviliék lassan minden meccsen győzelmi kényszerben lépnek pályára, hiszen megcsapta őket a kiesés szele.

A kék-fehérek eddig idegenben igencsak botladoztak (1-1-3), gólarányuk pedig elképesztően gyenge: 2-13! Ezen a mutatón is van mit javítani...

Alaphelyzetben a hazaiak sikere lenne várható, ám az új edző új impulzusokat adhatott a bochumiaknak. Ezt már a múlt héten is bizonyították a fiúk, hiszen a Cottbus ellen 2-0-ás hátrányból álltak fel, és mentettek pontot!

Azt gondoljuk, hogy akkor megyünk biztosra, ha a gólokra megyünk rá. Szerintünk mindkét fél betalál majd, és könnyedén jöhet a +2,5-ös opció is!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.