Negyeddöntőbe jutna a Haladás

A Gödöllő-Vasas együttesével mérkőzik a Haladás a futsal Magyar Kupa harmadik fordulójában.
 
 

Negyeddöntőbe jutna a Haladás

A Gödöllő-Vasas együttesével mérkőzik a Haladás a futsal Magyar Kupa harmadik fordulójában.
 
 
 

Negyeddöntőbe jutna a Haladás

A Gödöllő-Vasas együttesével mérkőzik a Haladás a futsal Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A találkozó szerdán este negyed kilenckor kezdődik a Haladás munkacsarnokban. A legjobb nyolc közé jutás a tét, a szombathelyiek az előző körben az ugyancsak élvonalbeli Veszprém együttesét verték, ezúttal pedig az egyik nagy rivális került az útjukba. A továbbjutás egy összecsapáson dől el – áll a klub sajtóanyagában.

Két nappal a Rubeola FC Csömör elleni, idegenbeli bajnoki sikert követően újra parkettre lépnek a szombathelyi teremlabdarúgók. A kedd délutáni átmozgató edzés után Horváth Levente vezetőedző latolgatta az esélyeket.

– Teljes erőnkkel a kupameccsre koncentrálunk, tovább akarunk jutni, tehát szó nincs arról, hogy rotálnánk, vagy, hogy a bajnoki szereplést tekintenénk prioritásnak – magyarázta a tréner, aki idén nyáron vette át a Haladás irányítását. – Fontos a kupa, mindenképpen a négybe akarunk kerülni. Ehhez azonban először a Gödöllőt kell megvernünk. Az idén ez egyszer már sikerült, ráadásul idegenben, ám ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Tudjuk, hogy melyek az erősségeik, azzal is tisztában vagyunk, hogy volt válogatott játékosok erősítik ellenfelünket, ennek ellenére azt gondolom, becsülettel felkészültünk belőlük, úgyhogy továbbjutást várok a srácoktól. A csömöri siker nagyon jókor jött, jót tett a srácok önbizalmának. Ebből is kell táplálkoznunk, hiszen azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy nagyon rázós ütközet vár ránk. Taktikus, fegyelmezett játékkal legyőzhetjük a Gödöllőt. Célunk a nyolcba kerülés.

Teremlabdarúgó Magyar Kupa, 3. forduló

November 7. szerda
20 óra: Kincsem Lovaspark Nagykáta – Üllő FC Cső-Montage
20.10: Rába ETO – Colorspectrum Aramis
20.15: Szombathelyi Egyetemi SE – Ferencvárosi TC
20.15: Admiral-Haladás VSE – Gödöllői Bikák
21 óra: ELTE-BEAC SE – Rákosmenti FC
December 5. szerda
20 óra: Pioneers Viharsarki FC – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu
Egyelőre időpont nélkül
Dunakeszi Kinizsi – Váci Futsal SE vagy Vasas-Kalafa
Salgótarjáni VSE – Újszegedi TC

A második fordulóból elhalasztott Váci Futsal SE vagy Vasas-Kalafa mérkőzést november 14-én, szerdán, 20.30-tól rendezik.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.