Haladás

Újra egymást erősítik

Simon Ádám reméli, hogy hazatérésével egy nehéz időszak végére ért.
 
 

Haladás

Újra egymást erősítik

Simon Ádám reméli, hogy hazatérésével egy nehéz időszak végére ért.
 
 
 

Haladás

Újra egymást erősítik

Simon Ádám reméli, hogy hazatérésével egy nehéz időszak végére ért.
Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Szerdán röppent fel a hír, hogy egyéves olaszországi légióskodás után visszatérhet a Haladás csapatához Simon Ádám, és a tervek 24 óra leforgása alatt valósággá váltak. Bár voltak ajánlatai más országokból is, a 22 éves középpályás úgy döntött, a zaklatott időszakot követően nem akar megint beleugrani az ismeretlenbe, inkább a biztosat választja, azt a csapatot, amelyben 2008 és 2011 között szerepelt.

A salgótarjáni születésű labdarúgó a Rangadó megkeresésére elmondta, rendesen edzett Palermóban, tehát megfelelő állapotban van, sőt a papírjai is készen lesznek a szombati, Paks elleni bajnoki meccsre.

– Néhány perccel ezelőtt írtam alá a szerződésemet és az összes szükséges papírt, és állítólag péntekre a játékengedélyem is rendben lesz, tehát csak Artner Tamás döntésén múlik, hogy pályára léphetek-e szombaton, a Paks ellen – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Simon Ádám. – A Haladás minden meccsét láttam odakint az elmúlt egy évben, amit a tévé közvetített, tehát képben vagyok. Nagyon régóta ismerem a csapatot, számomra nem is kérdés, hogy jó csapatba jöttem haza, s nagyon remélem, hogy velem még erősebb lesz.

Simon hangsúlyozta, hogy az édesapja mindig ott volt vele a nehéz időszakban, és rendkívül hálás Róth Antal szövetségi edzőnek is, akivel sokat beszélgetett az elmúlt hónapokban.

– Sokat köszönhetek még Tóth Miklós ügyvezetőnek is, aki kijött értem Palermóba, hogy lepapírozza az átigazolásomat, és hazahozzon. Autóval jöttünk Szicíliából, mert már nem volt repülőjegy – részletezte a nem mindennapi körülményeket a szombathelyiek régi-új játékosa. – Remélem, ez egy jó lehetőség lesz számomra, rendszeresen játszani fogok, és a Haladás is jól szerepel majd. Rendesen edzettem Palermóban, tehát remélem, megfelelő állapotban vagyok. Volt még két lehetőségem ezen kívül, köztük egy bolgár csapat, de a menedzsereim is ezt tartották a legjobbnak, hiszen itt nyugodt a közeg, és mindenkit ismerek. Remélem, hogy egy nehéz időszak végére értem.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.