Urbán Flóriánt előállították!

Az Újpest–Ferencváros rangadó után egy kocsmánál állítólag lefejelt egy rendőrt!
 
 

Urbán Flóriánt előállították!

Az Újpest–Ferencváros rangadó után egy kocsmánál állítólag lefejelt egy rendőrt!
 
 
 

Urbán Flóriánt előállították!

Az Újpest–Ferencváros rangadó után egy kocsmánál állítólag lefejelt egy rendőrt!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csendháborítás miatt érkeztek ki a negyedik kerületi járőrök a Bárdos utcában lévő kocsmához vasárnap este tíz óra körül. A hírek szerint az ügyben Urbán Flórián, korábbi válogatott labdarúgó is érintett – írja a SmartSport.hu.

A rendőrségi közlemény szerint a kiérkező rendőrök hangoskodást, kiabálást nem tapasztaltak, de a kocsma engedélyeinek ellenőrzése során fény derült arra, hogy a megengedettnél tovább tartott nyitva. A tulajdonosnő elmondta, hogy a rendkívüli nyitva tartás oka az újpesti győzelem volt, és a rendőri felszólításnak eleget téve hazaküldte a vendégeket.

A tulajdonos már záráshoz készülődött, mikor a sörözőbe visszament egy férfi, és a nő mögött megállva azt kiabálta, hogy ő nem megy el a kocsmából. A járőrök figyelmeztették, hogy fejezze be tettét, mert kiabálásával csendháborítás szabálysértést valósít meg, zavarja az itt élők nyugalmát, és ha továbbfolytatja, előállítják.

A férfi a figyelmeztetés ellenére tovább üvöltözött. Az egyik rendőr ismét felszólította cselekménye abbahagyására, mire a férfi megpróbálta megütni. A rendőr, jogszabályi kötelezettségének eleget téve, elő akarta állítani a férfit, de az lefejelte az intézkedő járőrt. Ekkor a rendőr a társával együtt testi kényszert alkalmazva elfogta, majd megbilincselte a 44 éves férfit, és előállította a BRFK IV. kerületi rendőrkapitányságra.

A rendőr az eset kapcsán könnyű sérülést szenvedett. A férfi ellen a további eljárást hivatalos személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytatja le.

A vendéglátóegységben szórakozó drukkerek közül többen is megkeresték és arról értesítették a SmartSport.hu-t, hogy az ügyben érintett férfi az egykori válogatott labdarúgó, Urbán Flórián.

A drukkerek név nélkül azt állították, nem történt erőszak a vendéglátóegységnél, a kiérkező egyenruhások először mindent rendben találtak és elköszöntek a drukkerektől, később azonban a helyi járőrök visszatértek a kocsmába, és feltűnően idegesen, kiabálva intézkedtek.

Urbán Flórián a megkeresésre nem kívánt nyilatkozni, csupán annyit közölt, ügyvédjével jogi lépéseket fontolgat az eset után, a hvg.hu viszont saját értesüléseire hivatkozva megerősítette a SmartSport.hu beszámolóját.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.