Hiroshimai esélyek

 
 

Hiroshimai esélyek

 
 
 

Hiroshimai esélyek

Sanfrecce Hiroshima – Montedio Yamagata

Nézzük a mai nap egy másik japán mérkőzését.

A Hiroshima gárdája jelenleg 19 pontot szedett össze 11 meccs alatt. Vonatkozó mutatója 5-4-2. Nem valami gólgazdag mérkőzéseket játszik a társaság, erről a 13-9-es gólaránya árulkodik. Még a második fordulóban rúgott egy négyest az Osakának. A legutóbbi játknapon az épp elötte álló Kawasaki Frontale otthonában kapott ki (0-2).

Egyébként 1938- ban alapították a gárdát, van egy ötvenezres stadionjuk és 2006 óta Mihailo Petrovic irányítja a csapatot. Legutóbbi bajnoki szezonban a hetedik helyen értek célba.

Nézzük a vendégeket, Montedio Yamagata. Jelenleg a kieső helyen tanyáznak, a 17. helyet birtokolják. 2-2-7 mérleggel (nem igazán) büszkélkedhetnek. Idegenbeli mutatójuk pocsék, eddig 1 pont öt meccsen. Május végén sikerült szerezniük Ventforet Kofu ellen (1-1).

A tavalyi szezonban a 13. helyet sikerült elérniük 42 ponttal. Véleményem szerint, idén nagy bravúr kell, hogy ezt ismét el tudják érni. Mert hogy szerintem most sem szereznek pontot.

Sanfrecce Hiroshima – Montedio Yamagata 1

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.