Gyurcsó megmutatta magát és bizonyított

A Kecskemétről távozó Gyurcsó Ádámot nem zavarták a furcsa ügyek, balhék.
 
 

Gyurcsó megmutatta magát és bizonyított

A Kecskemétről távozó Gyurcsó Ádámot nem zavarták a furcsa ügyek, balhék.
 
 
 

Gyurcsó megmutatta magát és bizonyított

A Kecskemétről távozó Gyurcsó Ádámot nem zavarták a furcsa ügyek, balhék.

Ahogy arról szerdán már beszámoltunk, Gyurcsó Ádám, aki ősszel kölcsönben szerepelt a Kecskemét csapatában, visszatér a Videoton FC-hez. A húszéves támadó az elmúlt félévet a Kecskeméti TE együttesénél töltötte, ahol rendszeresen számítottak a játékára, ő pedig jó teljesítménnyel és négy góllal hálálta meg a bizalmat. A fiatal labdarúgó a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy bizonyítási vágy dolgozik benne a visszatérésével kapcsolatban, hiszen szeretne minél többször pályára kerülni a bajnokcsapatban is.

– Milyen volt az elmúlt félév, hogy érezte magát Kecskeméten?

– Megkaptam azt a lehetőséget, hogy állandóan játszhattam az NB I-ben, és úgy érzem, éltem vele – nyilatkozta a Rangadónak Gyurcsó Ádám. – Ezt a Videotonnál is értékelték, hiszen visszahívtak. Jól ment a játék, csak azt sajnálom, hogy nem tudtam kitolni még több meccsig, hiszen a hatodik fordulóban rúgtam utoljára gólt, utána egy kicsit visszaesett a teljesítményem.

– Milyen érzésekkel tér vissza Székesfehérvárra?

– Bizonyítási vágy van bennem, miután nyáron a fejlődésem érdekében kerültem Kecskemétre, ahol megmutattam magam, és azt, hogy lehet helyem a Videotonban is. Remélem, tudok bizonyítani Fehérváron is, bízom benne, hogy minél többször bekerülök a csapatba!

– A kecskeméti csapat összességében felemás őszt zárt...

– Voltak olyan meccsek, amelyekből többet is kihozhattunk volna, de ahogy én tudom, a Kecskemétnek eddig ez volt a legjobb őszi szezonja, tehát elégedettek lehetünk. Persze, mindig van mit javítani!

– Erre a félévre mindig örömmel emlékszik majd?

– Mindenféleképpen, hiszen a kecskemétiek kitartottak mellettem. Tavaly ilyenkor is szerettek volna leigazolni, és náluk kaptam először rendszeres lehetőséget az NB I-ben, ezáltal tudtam megmutatni magam!

– A KTE körül nem volt minden rendben ebben az időszakban. Nem zavarták a különböző balhék?

– Engem abszolút nem befolyásoltak ezek a dolgok, nem is akartam ezzel foglalkozni. Csak a játékra koncentráltam, és az jól is ment, de remélem, ez kívülről is látszott.

– Ezekben a napokban a jól megérdemelt pihenőjét tölti?

– Igen, itthon vagyok Tatabányán. Pénteken megyek Kecskemétre, akkor bontjuk fel a kölcsönszerződésemet. Január kilencedikén kell jelentkeznem a Videotonnál. Van régebbről egy edzéstervem, az előttünk álló egy hónapban azt csinálom, hogy ne nulláról kelljen kezdenem a munkát Székesfehérváron.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.