Pénteki tutitár

Holland és német hazai esélyek

A Leverkusen a BL mellett a Bundesligában is eredményes lehet. A holland II. vonalban a Den Bosch folytathatja nagyszerű sorozatát.
 
 

Pénteki tutitár

Holland és német hazai esélyek

A Leverkusen a BL mellett a Bundesligában is eredményes lehet. A holland II. vonalban a Den Bosch folytathatja nagyszerű sorozatát.
 
 
 

Pénteki tutitár

Holland és német hazai esélyek

A Leverkusen a BL mellett a Bundesligában is eredményes lehet. A holland II. vonalban a Den Bosch folytathatja nagyszerű sorozatát.

Leverkusen-Hoffenheim 1!

A hazaiak sikerét várjuk a péntek esti ütközetben: a piros-feketék jobb formában vannak, és most végre hazai pályán is virítaniuk kellene! Az áldozat a Hoffenheim lesz...

A 15. fordulót rendezik a hétvégén a német élvonalban. Pénteken a BL-ben még érdekelt Leverkusen fogadja a Hoffenheim együttesét. A gyógyszergyáriak teljesítményén bizony meglátszik, hogy több fronton küzdenek. De nem is akárhogyan! Ballackék a BL-ben vezeti csoportjukat, és ha nem kapnak ki az utolsó Genk otthonában, akkor továbbjutnak. Pedig a Valencia és a Chelsea is a kvartett tagja! A BayArénában minden riválisukat legyőzték Derdyokék, így most 9 ponttal az élen állnak. Kedden irány Belgium, ahol már egy iksz is elég lehet az üdvösséghez.

Robin Dutt alakulata a bajnokságban is egyre jobb formát mutat, igaz, így is mindössze a 6. helyen áll a gárda, 14 fellépésen 22 pontot szerezve. Odahaza 2-2-2 a brigád mérlege, amely azért nem túl veretes sor (a Köln és a Schalke nyert nála). A formájukra azért nem lehet panasz, négy bajnoki óta veretlenek Kiesslingék, ebben a periódusban kettőt nyertek és kettőt adtak ikszre. A múlt hétvégén 3-3-at játszottak Berlinben: két gólos hátrányból fordított a Bayer, ám a vége döntetlen lett (3-3). Derdyok szenzációs formában futballozott: a svájci válogatott csatár klasszikus mesterhármast ért el. A Leverkusen elképzelhető, hogy tartalékol egy kicsit a keddi BL-re, de azért várhatóan masszív kezdő tizenegyet küld pályára Robin Dutt vezetőedző.

Az ellenfél a Hoffenheim lesz. A kékek a középmezőnyben foglalnak helyet, a 9. helyen állnak, 14 mérkőzésen 18 egységet zsebeltek be. idegenben szeszélyesek (2-0-5). Rossz passzban vannak Obasiék, hiszen négy meccse nem győztek, két hazai ikszükre pedig nem lehetnek büszkék, mivel azokat kiesőjelöltekkel játszották. Vendégségben kiscsapatoknál győztek (Augsburg, Mainz), az erősebb alakulatok pályáján kapituláltak.

2008 óta, amióta élvonalbeli a Hoffenheim, eddig nem járt szerencsével Leverkusenben. Három túra, három zakó... Most is azt várjuk, hogy a derék kékek kapitulálnak a BayArénában! Húzzuk eb a hazait!

Den Bosch-Go Ahead Eagles 1! +2,5!

Egykoron az élvonalban rendezték ezt az összecsapást, ma a második vonalban. Az az érzésünk, hogy a hazaiak nem hibáznak, folytatják remek sorozatukat az idegenben gyengécske Go Ahead ellen!

A Den Bosch remekül kezdte a bajnokságot: az első négy fordulóban nem kapott ki, majd jött egy hullámvölgy, és öt mérkőzésen nem tudtott nyerni az alakulat. Aztán utána feltámadt a társaság! 5 győzelem zsinórban! Most a 6. a csapat, 14 meccsen 23 egységet szerezve. Odahaza a Stadion de Vliert-ben 2-2-2 a mérlege Alfons Groenendijk alakulatának, tehát van mit javítaniuk a fiúknak.

A sasok is a középmezőnyben szerepelnek, 14 ütközetben 18 pontot zsebeltek be. Idegenben viszont rém gyengék: 0-2-4 a mérlegük! Ez a 2. leggyengébb a mezőnyben! Formájára e kettősség jellemző, hiszen otthon zömében nyernek, vendégségben viszont kikapnak. Legutóbb azonban otthon is megégtek, igaz, a listavezető Zwolle tréfálta meg őket.

Az elmúlt kiírásokban ebben a felállásban nem tudott nyerni a Go Ahead. Ma sem lesz ez műsként, sőt, bízunk a Den Boschben, hogy folytatja a nyerő szériáját. Tippünk tehát 1! Emellett, mivel holland II-es meccsről van szó, szinte kötelező behúzni a +2,5-ös opciót!

Andrew barátunk pedig az Almere City meccsén várja a gólokat

Almere - Volendam, over 2.5 gól @ 1.53

Labdarúgás: Holland 2. osztály - 2011/2012
Dátum: 2011-12-02 20:00 CET
Fogadóiroda: Bwin

Folytatódnak a holland másodosztály küzdelmei is, ma a 15. fordulóba csapnak bele a gárdák és az általam kiszemelt meccsen jó szorzót adnak arra, hogy születni fog legalább 3 találat. Nos, a holland másodosztály jellemzője a sok gól, ugyebár a francia alsóbb ligákkal ellentétben, ahol pedig inkább a döntetlenek és a gólszegény meccsek dominálnak. Nem lepődnék meg, a mai Almere City - Volendam meccsen szép kis góleső alakulna ki.

Nos, az Almere 6-2-6 mérlegével a 9. helyen tanyázik. Nos, nem sok esetben fordul elő, hogy az Almere 2,5 under meccset játszik, eddig mindössze az meccsek 7%-a alakult így. Átlagban 3,71 gól esik a meccseiken, odahaza ez a mutató 3,83!!! Eddig minden hazai meccsén született legalább 3 gól, szerintem ez ma sem lesz másképp.

A vendég Volendam ebben partner lehet, ugyanis ők sem fukarkodnak a gólokkal: 3,36-os gólátlag, mely idegenben kereken 2-es. 7 idegenbeli meccsükből 3 alkalommal született legalább 3 gól. Ez csak statisztika és nem lehet tudni mi lesz a mai meccsen... A Volendam egyébként egy nyertes meccsről érkezik erre a találkozóra, míg az Almere egy idegenben simán elbukott meccsel hangolt.

A két csapat 10 közös meccsén 21 gól esett eddig. Korábban általában under-t játszottak egymással, a legutóbb 4 meccsből azonban három meccsen összejött a három találat. Szerintem ma sem lesz ez másképp, és egy szoros döntetlen körüli eredmény mellett születni fog legalább 3 gól!

Tipp: over 2,5 gól.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.