Szezonzáró győzelemben bízik az Admiral

Várakozáson felül teljesít eddig az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli teremlabdarúgó-csapata.
 
 

Szezonzáró győzelemben bízik az Admiral

Várakozáson felül teljesít eddig az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli teremlabdarúgó-csapata.
 
 
 

Szezonzáró győzelemben bízik az Admiral

Várakozáson felül teljesít eddig az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli teremlabdarúgó-csapata.

A szombathelyiek jelenleg az előkelő hatodik helyen állnak a tabellán, tíz forduló alatt 16 pontot gyűjtöttek. Az idei naptári év utolsó bajnoki fordulójában hazai pályán lépnek pályára, ezúttal az Üllő FC-Cső Montage érkezik a vasi megyeszékhelyre.

Pálmay Tamás együttese remek formában van: a legutóbbi négy fordulóban nem talált legyőzőre! A korábbi gyenge idegenbeli mérlegen is sikerült javítaniuk a szombathelyieknek, hiszen Győrből egy, Nagykátáról pedig három ponttal tértek haza. Érthető módon jó hangulatban várja az utolsó idei bajnoki fordulót a csapat.

– Való igaz, mostanság kiváló a hangulat az öltözőben, hiszen szépen jöttek az eredmények – mondta az edző, Pálmay Tamás. – Nem lehet panasz a gárdára, eddig tényleg kiválóan teljesítettek a fiúk. Az utolsó fordulóban győzelmet várok a srácoktól, hiszen egyrészt hazai környezetben szerepelünk, másrészt az ellenfél a tabellán mögöttünk tanyázik. Ugyanakkor meglehetősen csalóka a kép, hiszen a Cső Montage szerintem lényegesen erősebb csapat, mint amit a helyezése mutat. Rosszul kezdtek, ám az elmúlt két játéknapon már összekapták magukat. Ikszeltek a Berettyóval, és megverték az ugyancsak élcsapatnak számító Aramist. Válogatott játékosaik vannak, szóval egy cseppet sem lesz könnyű dolgunk.

Nagyon készülnek a szombathelyiek

Az Admiral-Haladásnál mindenki egészséges, így a vezetőedző a legjobb kerettel várhatja a mérkőzést.

– Győzni szeretnénk, ezzel is meghálálni a lelkes szurkolóinknak az egész éves bíztatást. Abban bízunk, hogy ezúttal is sokan látogatnak ki a találkozóra, és a drukkerek segítségével újabb három ponttal gazdagodunk – fogalmazott végül az együttes vezetőedzője.

A mérkőzés hétfőn 18 óra 15 perckor kezdődik az Aréna Savariában. Az összecsapás szünetében tombolasorsolást rendeznek.

Teremlabdarúgó NB I,
alapszakasz, 11. forduló
November 28. hétfő

18.15: Admirál-Haladás VSE – Üllő FC Cső-Montage
18.30: Colorspectrum Aramis – Gödöllői Bikák
18.30: DEAC Armada Futsal Club – Nagykáta SE Futsal Káta-GSM
19 óra: UTC Junior Sport – Rába ETO
19.30: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Vasas 1988 Déli Futsal
20.30: MAFC-BME-Docler Akadémia – Rubeola FC Csömör

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.