Hétfői tutitár

Irány a matracárusító liga!

Faircurie sporttárs jóvoltából a Serie C-küzdelmeibe kóstolhatunk be ma. Emellett a selecao esélyeire hívjuk fel a figyelmet.
 
 

Hétfői tutitár

Irány a matracárusító liga!

Faircurie sporttárs jóvoltából a Serie C-küzdelmeibe kóstolhatunk be ma. Emellett a selecao esélyeire hívjuk fel a figyelmet.
 
 
 

Hétfői tutitár

Irány a matracárusító liga!

Faircurie sporttárs jóvoltából a Serie C-küzdelmeibe kóstolhatunk be ma. Emellett a selecao esélyeire hívjuk fel a figyelmet.

Klikk és like-old a Rangadót! Tuti tippek már a Facebook-on is.

Brazília-Egyiptom +2,5! (Helyszín Katar)

A barátságos mérkőzéseken általában nagyon nem könnyű rámenni a végeredményre. Ugyanakkor a gólvadászat sokkal eredményesebb műfaj... Erre teszünk kísérletet, azaz azt feltételezzük, hogy katari nézőket kiszolgálja majd aselecao és a piramisok, tehát húzzuk be a +2,5-ös opciót!

A brazil nemzeti tizenegy viszonylag egyszerű helyzetben van, ugyanis az aranysárga-kékek rendező jogán alapból "kint" vannak a vébén Tehát Patóéknak nem kell megküzdeniük a dél-amerikai alakulatokkal; így jobb híján barátságos meccsekkel készülnek. A minap már játszottak is egyet, a nem túl acélos Gabon ellenében 2-0-ra diadalmaskodtak Sandro és Hernanes találataival. A megfiatalodás útját járó selecao egyelőre jól tejesít, bár a látványos játék azért még hiánycikk a braziloknál. Korábban Mexikót, Costa Ricát, Argentínát és Ghánát is lezúzták a dél-amerikaiak, tehát az eredményességgel nincsen probléma. Most azonban már a látványelemekre is szükség lenne, és szerintünk ennek el is jött az ideje!

Az ellenfél Egyiptom együttese lesz: a nemzeti gyászt túlélték már a fáraók (Algériával szemben maradtak alul, így nem jutottak ki a dél-afrikai focivébére), s most új lendülettel vágnak neki a soron következő megmérettetésnek. A piros-fehér-feketék 2010-ben megnyerték az Afrikai Nemzetek Kupáját. A 2012-es Afrika kupára már megkezdték a selejtezést, és bizony nem áll jól a szénájuk Bradley mester tanítványainak: kikaptak Dél-Afrikában és Sierra Leonéban is, otthon ugyan Nigert elverték, de a bofana-bofanával nem bírtak a Fáraók tövében.

A 2009-es Konföderációs Kupán találkoztak legutóbb egymással a felek, akkor parádés meccsen 4-3-as brazil siker született. Most is dél-amerikai sikerrel számolunk, és azt gondoljuk, hogy a selecao végre szépen is futballozik majd az afrikai alakulat ellen. Húzzuk be a +2,5-ös opciót is a brazil győzelem mellett!

És akkor Faircurie sporttárs elemzése az olasz matracárusító ligából!

Pisa - Pavia (1) 2-3 gól 2011 november 14. kezdés: 20:45 odds: 1.75 (Bwin)

Az olasz serie C1/A-ban a 9. helyen álló Pisa (16 pont - 11 lőtt - 7 kapott gól) a 16. helyen tanyázó Pavia-t (8 pont - 13 lőtt - 19 kapott gól) fogadja , a Arena Garibaldi - Romeo Anconetan stadionban.

A Pisa az utólsó 5 hazai mérkőzéséből hármat megnyert, egyszer "x"-elt, és egyszer botlott. A legyőzöttek: a most 7. helyen álló Avellino(3-0), 11. Como (1-0), 4. Benevento (2-0). A Pavia jelenleg a 16. helyen áll. A Pavia idegenben játszott utolsó 5 csatájának a mérlege: 3 döntetlen és 2 vereség. Reméljük nem most fogja megszakítani a nyeretlenségi szériát :D Forma alapján a Pisa a 4. míg a Pavia a 18. helyet foglalja el.

Pisa győzelmet várok,és szerintem 3 gólnál nem esik több, valamint a Pavia ma nem fogja bevenni a "toszkán" gárda kapuját. Tippem a mérkőzésre 2:hazai győzelem (2-0). és fogadható a 2-3 gól opció is.

Andrew barátunk svéd hokival próbálkozik ma

AIK - Djurgården, Második harmad over 1,5 gól @ 1.75

Jégkorong: Svéd Elitserien 2011/2012
Dátum: 2011-11-14 19:00 CET
Fogadóiroda: bwin

Nem sok hozzáfűzni valóm van ehhez a tipphez, de azért lássuk csak miről is van szó! Két gyenge csapat találkozik ma kora este a svéd Elitserien-ben.

A hazai AIK jelenleg a 10. helyen tanyázik. A cél a biztos bennmaradás mellett egy esetleges play-offot érő helyezés elcsípése. Erre még megvan az esélye a csapatnak, de ahhoz ennél kicsit masszívabb produkcióra lesz szükség. 8 győzelem mellett immáron 12 vereséget is elszámolhat a gárda, ráadásul a 8 sikerből 3 csak túlóra árán jött össze... Odahaza sem túl fényes az AIK, eddigi 9 hazai meccséből csupán négyet tudott megnyerni. 49:54-es gólarányt tud felmutatni a csapat, melyből odahaza 24:25-t produkált, ez átlagosan kicsivel több mint 5 gól meccsenként.

A vendég pedig a 9. helyen álló Djurgardens csapata, ahol szintén fontos cél az élvonalbeli tagság megőrzése, emellett pedig oda kellene érni egy playoff helyre is, vagyis az első 8 hely valamelyikére. A vendégek 26 pontnál járnak eddig, idegenben meglepően sokkal jobbak, mint hazai környezetben, ezt tükrözi 5 győzelmük idegenben az 5 vereség mellett, ráadásul saját arénájuktól távol 21 alkalommal voltak eredményesek, igaz: 24 gólt kaptak. Tehát átlagosan az ő idegenbeli meccseiken is 5 gól esik.

Játszott már egymással a két fél idén, akkor 4:2 arányban nyerni tudott a Djurgardens otthon (akkor a második harmadban 4 találat is született). Egyébként is szeretik megszórni egymást a csapatok, játszottak már 4:1 vagy épp 5:2 eredményeket is, s egyetlen kivételtől eltekintve (idén február 15-én egy 2:1-es meccsen) minden találkozón volt legalább 2 találat a 2. harmadban. Baráti szorzóért a mai meccsen is ezt várom. Addigra kitapogatózzák magukat a csapatok, bemelegednek, s jöhetnek a gólok!

Tipp: második harmad over 1,5 gól!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.