Ismét bejöttek az edzői húzások!

A dunaújvárosi Bezerédi Ádám az új felállást és a taktikát dicséri az újabb bravúr után.
 
 

Ismét bejöttek az edzői húzások!

A dunaújvárosi Bezerédi Ádám az új felállást és a taktikát dicséri az újabb bravúr után.
 
 
 

Ismét bejöttek az edzői húzások!

A dunaújvárosi Bezerédi Ádám az új felállást és a taktikát dicséri az újabb bravúr után.

Amint arról beszámoltunk, a Baja 2-1-es legyőzésével megszakadt a bajnokságot kilenc vereséggel kezdő Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE rossz sorozata. Az NB II Nyugati-csoportjának sereghajtója a tizenegyedik fordulóban bizonyította, hogy az egy héttel korábbi siker nem csak fellángolás volt! A dunaújvárosiak Sopronban is nyerni tudtak 2-1-re, ezzel újabb fontos lépést tettek céljuk, vagyis a bennmaradás kiharcolása felé.

A hosszú buszozás után álmosan kezdtek a vendégek, akik azonban a szünet után egyenlítettek, és Bezerédi Ádám góljával a győzelmet is megszerezték. A húszéves csatár a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, együttese védelme is jól működött, hiszen a soproniak a beívelésekkel sem tudták zavarba hozni a hátsóalakzatot.

– Úgy érzem, a Sopron némileg alábecsült minket, hiába nyertünk a Baja ellen, le voltunk szakadva a tabellán – mesélte a Rangadónak Bezerédi Ádám. – Az első húsz percben nem igazán volt ébren a hosszú utazás miatt, aztán a huszonötödik perc környékén, a kapott gól után magunkhoz tértünk. A Sopron a második félidőben talán már elkönyvelte, hogy megvan a meccs, de mi nem hagytuk magukat. A szünet után nagyon kellett az a tizenegyes-gól, az sokat lendített a játékunkon, aztán nekem is sikerült betalálnom. Utána nagy problémánk már nem volt, hiszen a hazaiaknak a gólon kívül nem igazán volt helyzetük. A védelmünk jól működött, a vége felé a soproniak próbáltak ívelgetni, de hatástalanítottuk ezeket.

Úgy tűnik tehát, hogy a DPASE magára talált, de mivel még mindig a táblázat utolsó helyén áll, Bezerédi szerint ugyanolyan elszántsággal kell pályára lépnie, mint az elmúlt két alkalommal.

– Más felállásban léptünk pályára, más taktikával, és a posztokon is sokat változtatott az edzőnk, ez meghatározta az utóbbi két meccs eredményét. A Baja elleni siker önbizalmat adott számunkra. A továbbiakban is ilyen elszántsággal kell pályára lépnünk! Megpróbálunk mindent megtenni a bennmaradás érdekében – ígérte a fiatal támadó.

NB II, Nyugati-csoport, 11. forduló

SVSE-GYSEV-Goldschmidt – Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE 1-2 (1-0)
Sopron, 700 néző. Játékvezető: Pintér Cs.
Sopron: Borsi – Csontos, Szmiljanics, Tóth D., Nagy Z. – Fazekas (Bognár Gy., 54.), Tamási (Kálmán K., 68.), Tatai, Lazics, Szabó L. (Csordás, 68.) – Bausz. Vezetőedző: Végh Tibor
Dunaújváros: Abu – Huber, Kőkuti, Salamon, Berényi (Magyar B., 90.) – Bastovanov, Rottmann, Vaskó, Márki (Kóczián, 68.) – Perovics (Nagy D., 83.), Bezerédi. Vezetőedző: Nagy I Zoltán

Gólszerzők: Szabó L. (16.), illetve Bastovanov (tizenegyesből, 48.), Bezerédi (56.)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.